Mainos

Dannii Minogue: Joskus on hyvä rikkoa sääntöjä

Muotisuunnittelijaksi ryhtynyt Dannii Minogue on upea kaunotar, joka sai vastikään lapsen yhdessä malli Kris Smithin kanssa. Tähti muistuttaa, että tyyliasioissa sääntöjen rikkominen on sallittua.

Dannee Minogue on laulaja, näyttelijä, valokuvamalli ja vaatesuunnittelija. Hänet nähdään myös The X Factor ja Australia's Got Talent -ohjelmien tuomarina.

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Ian Gavan

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Dan Kitwood

Minoguella on oma Project D -vaatemerkkinsä. Tähti kertoo Glamour-lehdessä, että mikään ei ole hienompaa kuin nähdä hänen suunnittelemansa vaate jonkun päällä.

Tähden tyyli on hioutunut vuosien varrella omanlaiseksi. Hän uskoo, että ikä tekee viisaammaksi myös pukeutumisasioissa, sillä vuosien varrella oppii tuntemaan oman tyylinsä. Minogue kertoo, että tärkeintä on ollut löytää tyyli, joka pukee omia muotoja. Vasta sen jälkeen tulevat muut jipot.

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Ian Gavan

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Ian Gavan

Minogue on kurvikas kaunotar, ja myös hänen tyyli-ikoninsa ovat muodokkaita naisia, kuten nuori Elizabeth Taylor ja Sophia Loren. Myös tyylistään tunnettu Audrey Hepburn kuuluu hänen suosikkeihinsa.

– Kun päivitän vaatekaappini sisältöä, yritän ajatella Audrey Hepburnia ja hänen "vähemmän on enemmän" ajatustaan pukeutumisesta, Minogue selittää.

Minogue synnytti heinäkuussa pojan ja on kertonut kiireisen perhe-elämän tehneen hallaa hänen tyylilleen. Nykyään tähti käyskenteleekin mielellään varsin rennoissa vaatteissa. Raskausaikanaan hänellä oli myös vaikeuksia löytää puettavaa ylleen. Australia´s Got Talentin kuvauksiin hän valitsi purppuranpunaisen, kimaltelevan ja pörröisen mekon. Kun Minoguen mies Kris näki asun, hän ei voinut uskoa vaimon olevan tosissaan.

– Joskus kaikkia muotisääntöjä tulee rikkoa - oli raskaana tai ei, Minogue muistuttaa.

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Dave Hogan

Dannii Minogue, Kuva: Getty Images, Kristian Dowling

Minogue on paitsi loistava pukeutuja, myös haka kauneusasioissa. Nainen on taitava löytämään erilaisia kauneustuotteita - myös siskolleen Kylielle.

– Kuten olemme nähneet X Factorissa, siskollani on paljon mielipiteitä. Hän on tällainen myös tosielämässä. Hän kehottaa minua aina kokeilemaan uusia tuotteita. Parin kuukauden jälkeen jo ajattelen, että kyseessä on paras tuote ikinä, Kylie-sisko kertoo.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Glamour, femalefirst.co.uk, metro.co.uk

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.