Dale, 25, kärsii harvinaisesta syövästä – peniksessä ei enää lainkaan tuntoa: "Menetän sen luultavasti kokonaan"

Dale Clarke, 25, kärsii harvinaisesta penissyövästä. Miehelle ei ole annettu paljoakaan toivoa. Osa Clarken peniksestä on nyt poistettu, ja hän luultavasti menettää loputkin.

Dale Clarke, 25, kärsii hyvin harvinaisesta sairaudesta: penissyövästä. Clarke sai shokeeraavan diagnoosin vuonna 2017 sen jälkeen, kun hän oli löytänyt möykyn intiimialueeltaan, kertoo News.com.au.

"Kipu oli uskomatonta"

Aluksi möykky oli vain riisinjyvän kokoinen, mutta kasvoi nopeasti rypäleen kokoiseksi. Clarke epäili syöpää jo ennen lääkäreitä, jotka puolestaan epäilivät ongelman johtuvan tiukasta esinahasta.

– Kipu oli uskomatonta. Se teki niin kipeää, että yritin olla käymättä vessassa. Kävin siellä noin kerran päivässä ja itkin kivusta, se oli pahimmanlaatuista polttelua, Clarke  sanoo.

– Muistan, kun he soittivat minulle vahvistaakseen, että kyseessä on syöpä, en voinut sanoa mitään. Minun piti vain sulkea luuri ja romahtaa. Olen yrittänyt koota itseni taas ja jatkaa elämää. Olen hyväksynyt asian.

Penis leikattu jo viisi kertaa

Osa Clarken peniksestä on nyt poistettu, ja hän luultavasti menettää loputkin. Hänet on leikattu viisi kertaa, ja muunlaisia hoitoja on ollut runsaasti. Silti syöpä palaa aina takaisin.

– Se on tuhonnut minut ihmisenä täysin. Taistelen, kun kävelen vessaan, eikä penikselleni ole enää muuta käyttöä kuin se, että yritän virtsata sen kautta, Clarke kuvailee.

Clarke ei kuitenkaan suostu lannistumaan. Hänellä on 6-vuotias poika, ja hänen kihlattunsa odottaa vauvaa. Pari ei ensin onnistunut tulemaan edes raskaaksi, mutta sai yllättäen tietää "pienestä ihmeestään" juuri Clarken diagnoosin jälkeen.

"Yritämme pysyä positiivisina ja suunnittelemme tulevaisuutta"

Miehen kihlattu Paige King, 24, uskoo, että parilla on vielä jäljellä yhteisiä vuosia.

– Yritämme pysyä positiivisina ja suunnittelemme tulevaisuutta ja ajattelemme aikaa, kun vauva syntyy, King sano.

– Dalen elämä jatkuu hänen lapsensa kautta – jos se on tyttö, hänen toiseksi nimekseen tulee Dayle, hän jatkaa.

Parin seksielämä on kuitenkin kärsinyt sairauden vuoksi. Clarke ei tunne enää mitään peniksessään.

– Siinä ei ole lainkaan tuntoa. Syövällä on kiire syödä kaikki sen ympäriltä, joten menetän sen (peniksen) luultavasti pian kokonaan. Mutta olen taistelija. Minun täytyy ajatella lapsiani, enkä voi olla itsekäs ja antaa periksi.

"He voisivat leikata sen pois kokonaan, eikä se haittaisi minua"

Lääkäreiden mukaan Clarke oli yksi nuorimpia tautiin sairastuneita potilaita. Hänen syöpänsä on myös hyvin aggressiivinen.

– Se, että käyttäisin sitä (penistä) seksuaalisesti – se osa elämästäni on nyt poissa, ja olen hyväksynyt sen. He voisivat leikata sen pois kokonaan, eikä se haittaisi minua, niin pitkällä olen asian yli pääsemisessä.

Clarkelle on kerrottu, ettei syöpää voi parantaa. Hän yrittää olla ajattelematta asiaa.

– Tiedän, että se johtaa kuolemaan, mutten aio mennä mihinkään vielä muutamaan vuoteen. Haluan keskittyä siihen, että näen lasteni kasvavan, Clarke kuvaa.

Parin unelmana häät Las Vegasissa

Clarke ei aio enää jatka kemoterapiaa, jos lääkärit päätyvät pitämään sitä tehottomana. Ajatus ilman isää jäävistä lapsista kuitenkin kaihertaa Clarken mieltä.

– Poikani Cole on ollut sairaalassa kanssani muutaman kerran. Hän ei tiedä kovin paljon – hän tietää, etten voi hyvin, mutta hän on liian nuori ymmärtääkseen, Clarke sanoo.

Pari säästää rahaa häihin Las Vegasissa. Clarke haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa perheensä kanssa ja toivoo voivansa nähdä lapsensa syntymän.

– Naimisiin meneminen, pienen tyttäreni kasvattaminen ja se, että vietän pienen poikani kanssa niin paljon aikaa kuin mahdollista on kaikki se, mitä haluan nyt tehdä, hän sanoo.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja