Crow'n ahdistelijan oikeudenkäynti jatkuu

Yhdysvaltain merivoimien entistä syvänmerensukeltajaa Ambrose Kapposta, 38, syytetään laulaja Sheryl Crow'n ahdistelemista. Oikeus on todennut, että laulaja oli Kapposille jo vaarallinen pakkomielle.

Kapposia syytetään murtautumisesta New Yorkin Hammerstein Ballroomiin, jossa Crow harjoitteli hyväntekeväisyyskonserttia viime lokakuussa. Kappos oli livahtanut Crow'n pukuhuoneeseen, mutta hänet potkaistiin sieltä pois. Sen jälkeen hän seurasi Crow'ta tämän limusiinille ja yritti päästä juttusille tämän kanssa.

Syyttäjä kertoi valamiehille, että Kappos yritti selvittää Crow'n olinpaikan ottamalla yhteyttä tämän vanhempiin. Crow'n isä huolestui tyttärensä turvallisuudesta. Hän kertoi merivoimille, kuinka Kappos oli ilmaantunut hänen kotiinsa ja pyytänyt päästä treffeille Crow'n kanssa. Syyttäjät kertovat, että Kappos, jota syytetään yli vuoden kestäneestä ahdistelusta, on erotettu merivoimista.

Puolustusasianajaja ei selittänyt asiakkaansa käyttäytymistä millään tapaa. Sen sijaan hän vaati tuomareita olemaan ennakkoluulottomia, kunnes he ovat kuulleet jutun kaikkia todistajia.

Crow todistaa jutussa ensi viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja