Cristiano Ronaldon Juventus-siirto jumissa – supertähti kertonut jo kantansa

Jalkapallon tämän hetken suurimpiin supertähtiin kuuluvaa Cristiano Ronaldoa ollaan viemässä Italiaan legendaarisen Juventuksen riveihin. Espanjalaislehden AS:n mukaan siirto on kuitenkin jämähtänyt Real Madridin takia.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttua muun muassa Portugalin ja Uruguayn välisestä neljännesvälieräottelusta jalkapallon MM-kisoista.

AS:n mukaan Ronaldo itse on antanut siunauksen siirrolle. 33-vuotiaan portugalilaistähden agentti tapasi Real Madridin presidentin Florentino Perezin eilen torstaina. Samassa yhteydessä tuli ilmi Ronaldon kanta siirtoon.

Espanjalaislehden tietojen mukaan Ronaldo olisi myös päässyt sopuun Juventuksen kanssa hänen palkastaan, joka olisi 30 miljoonaa euroa yhtä kautta kohden.

Tällä hetkellä siirto on kuitenkin jumissa, sillä Real haluaa Ronaldosta enemmän kuin 100 miljoonaa euroa, jonka Juventus on tarjonnut hänestä.

Ronaldon siirtosoppa on kiehunut kuumana jo alkukesän Mestarien liigan finaalista lähtien. Tuolloin Ronaldo vihjaili vahvasti sillä, että hän jättäisi Real Madridin ja siirtyisi muualle.

Samaan aikaan eri spekulaatioiden mukaan Real Madrid on vahvasti brasilialaisen supertähden Neymarin perässä.

Lue myös:

    Uusimmat