Cristiano Ronaldo raivoissaan yllätystappion jälkeen – näin Portugalin kapteeni kiukutteli marssiessaan kentältä

Cristiano Ronaldo marssi kentältä raivon vallassa tappion jälkeen 0:35
Cristiano Ronaldo marssi kentältä raivon vallassa Slovenialle kärsityn tappion jälkeen

Portugalin jalkapallomaajoukkueen 11 ottelun voittoputki päävalmentaja Roberto Martínezin alaisuudessa päättyi Ljubljanassa Sloveniaa vastaan pelatussa maaottelussa. Tappio otti vieraiden leirissä koville.

Slovenia teki 70:n ja 80 minuutin välillä kaksi maali ja voitti 2–0. Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo poistui pian päätösvihellyksen jälkeen kentältä erittäin tuohtuneena.

Täydet minuutit pelanneen Ronaldon tyytymättömyys kohdistui paitsi lopputulokseen myös tuomareiden toimintaan, ja hän huusi ja huitoi kentältä poistuessaan ainakin neljännen erotuomarin suuntaan.

Tiettävästi Ronaldo oli sitä mieltä, että tuomariston olisi pitänyt viheltää Portugalille ainakin kaksi rangaistuspotkua.

Portugalin edellinen tappio ennen tiistai-iltaa oli joulukuulta 2022, MM-kisojen puolivälieristä Marokkoa vastaan.