Cristiano Ronaldo latasi paksua tekstiä Saudi-liigasta

Portugalilainen jalkapallosuuruus Cristiano Ronaldo aikoo jatkaa pelaamista Saudi-Arabian liigan al-Nassrissa, vaikka tammikuussa saudeihin siirtynyttä 38-vuotiasta futisikonia onkin huhuissa viety jo muualle.

– Olen tyytyväinen täällä, haluan jatkaa täällä ja jatkan täällä, Ronaldo kertoi torstaina ja jatkoi jakamalla hämmentävän arvion.

– Olen sitä mieltä, että jos täällä jatketaan töitä, seuraavan viiden vuoden aikana Saudi-liiga voi kuulua maailman viiden kärkiliigan joukkoon.

Englannin Valioliigan Manchester Unitedia edustanut Ronaldo teki tammikuussa 2,5 vuoden sopimuksen, jonka arvoksi on kerrottu yli 400 miljoonaa euroa. Hän viimeisteli al-Nassrille 14 maalia 16 liigaottelussa, mutta seura jäi liigassa toiseksi.

– Odotin voittavani jotain tänä vuonna, mutta emme voittaneet. Ensi vuoden suhteen olen kuitenkin todella positiivisella mielellä ja luotan siihen, että meillä sujuu paremmin, Ronaldo jutteli.

Saudi-Arabian liigassa saatetaan nähdä ensi kaudella pari muutakin suurpelaajaa, sillä Karim Benzeman seuraavaksi osoitteeksi on väitetty al-Ittihad-seuraa ja Lionel Messiä on huhupyörteissä viety al-Hilaliin.

Lue myös:

    Uusimmat