Cristiano Ronaldo kiusallisen kohun keskellä – ylistetty sankariteko hotellien muuttamisesta sairaaloiksi olikin perätön tarina

1:23
Cristiano Ronaldo pilaa Lukas Hradeckyn nollapelin joulukuun Mestarien liigan kohtaamisessa.

Maailmalla levinnyt uutinen jalkapallotähti Cristiano Ronaldon päätöksestä muuttaa hotellinsa sairaaloiksi koronaviruspandemian keskellä on osoittautumassa perättömäksi. Hotellien edustajat kiistävät tiedon medialle.

Useat viestimet uutisoivat espanjalaisen Marca-lehden tietoihin perustuen, että Ronaldo aikoo muuttaa kotimaassaan Portugalissa sijaitsevat CR7-hotellinsa tilapäisiksi sairaaloiksi koronaviruksen taltuttamiseksi.

Ronaldo omistaa hotellin kotisaarellaan Madeiralla ja toisen maan pääkaupungissa Lissabonissa. Näiden hotellien edustaja kiistää tiedon sairaaloiksi muuttamisesta uutistoimisto AFP:lle.

– Tieto ei pidä paikkaansa. Emme ole saaneet tähän liittyen mitään viitteitä, ketjun edustaja kertoo.

Hollantilainen RTL Nieuws puolestaan tavoitti jo viime sunnuntaina Lissabonin hotellin edustajan, joka kiisti jyrkästi suunnitelmat.

– Me olemme hotelli. Meistä ei tule sairaalaa. Tämä on samanlainen päivä kuin kaikki muutkin. Me olemme ja pysymme hotellina.

Ronaldo itse on ollut kotonaan Madeiralla kotikaranteenissa sen jälkeen, kun hänen joukkuetoverillaan Daniele Ruganilla todettiin koronavirus viime viikolla.

Juventus-tähti ei ole henkilökohtaisesti ottanut mitään kantaa hotelliasiaan sosiaalisessa mediassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.