Uskomattomia lukemia! Cristiano Ronaldo on useiden tilastojen valossa Mestarien liiga -historian paras pelaaja

0:56

Cristiano Ronaldo jatkoi uskomatonta virettään Mestarien liiga -kentillä, kun hän teki kaksi maalia Lyonin verkkoon perjantai-iltana. Ronaldon osumat eivät kuitenkaan riittäneet italialaisseuran jatkopaikkaan, kun Lyon eteni puolivälieriin vierasmaalinsa ansiosta.

Ronaldoa, 35, voi ainakin tilastojen valossa kutsua koko Mestarien liiga -historian parhaaksi pelaajaksi. Hän on voittanut viisi kilpailun mestaruutta ja vastaa peräti 1.5 prosentista kaikista Mestarien liigan historiassa tehdyistä maaleista.

Hän on loistanut vuosien varrella myös Manchester Unitedin ja Real Madridin paidassa, mutta Juventuksessa tekeminen on ollut dominoivaa etenkin oman joukkueen sisällä. Ronaldo on vastannut Juventuksen jokaisesta seitsemästä osumasta Mestarien liigan pudotuspeleissä siitä lähtien kun hän siirtyi seuraan kesällä 2018.

Ronaldo on myös tehnyt peräti 18 maalia hänen 12 viimeisessä kotiottelussaan Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Kyseinen putki sisältää peräti neljä hattutemppua, joista viimeisin nähtiin viime kaudella Atlético Madridia vastaan.

Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa osumia on syntynyt jopa 67 kappaletta, mikä on yhtä paljon kuin kahdella seuraavalla; Lionel Messillä ja Thomas Müllerillä yhteensä.

Lauantain tuloksia ei ole otettu huomioon jutun tilastoissa tai tekstissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja