Cristiano Ronaldo iski takaisin ja tyrmää väitteet, joukkuetoveri puolustaa supertähteä – "Cristiano ei ole ainoa"

Cristiano Ronaldon pelillinen rooli on jäämässä neljän parhaan joukkoon MM-kisoissa pyrkivän Portugalin riveissä entistä pienemmäksi ja tämä ei ole mediatietojen mukaan miellyttänyt tähtipelaajaa. Portugalilaislehti Record kertoi torstaina Ronaldon jopa uhanneen lähteä joukkueesta kesken kisojen jäätyään avauskokoonpanon ulkopuolelle neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan. Nyt hän on tyrmännyt väitteet.

Myös Portugalin jalkapalloliitto kiisti aiemmin torstaina väitteet, joiden mukaan Ronaldo olisi uhannut lähteä. Ronaldon tviitin mittainen puheenvuoro kertoi samaa viestiä.

– Ryhmä on liian yhtenäinen, jotta ulkopuoliset voimat voisivat sen rikkoa. Kansakunta on liian urhea antaakseen minkään vastustajan pelotella sitä. Sanan todellisimmassa merkityksessä joukkue, joka taistelee unelman puolesta loppuun asti. Uskokaa meidän kanssamme! Voimaa, Portugali! Ronaldo julisti sosiaalisessa mediassa

MM-joukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja Otavio puolusti Ronaldoa Portugalin lehdistötilaisuudessa.

– Cristiano sanoi mitä sanoi ja hän on oikeassa. Ryhmä on yhtenäinen, eivätkä nämä ulkopuoliset uutiset häiritse, Porton pelaaja sanoi toimittajille. 

– Hän ei ole sanonut mitään, koska hän ei halua lähteä joukkueesta. Päinvastoin. Hän on esimerkki, kapteeni, ja vaikka hän tiesi ettei tulisi pelaamaan (Sveitsiä vastaan), hän antoi meille voimaa, Otavio sanoi.

– Tunnelma joukkueessa on ollut koko ajan normaali. Kukaan ei ole nähnyt riitaa tai mitään sen kaltaista. Cristiano ärsyyntyy, jos hän ei saa pelata, se on normaalia hänelle. Mutta Cristiano ei ole ainoa, joka suhtautuu niin – kaikki pelaajat ovat samanlaisia. Kaikki mitä hän tekee – tai ei tee – synnyttää uutisia. Joskus kuvien yksityiskohdat näyttävät vain tilanteiden negatiivisen puolen, eivätkä lainkaan positiivista.

Portugali kohtaa Marokon MM-puolivälierässä lauantaina kello 17.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja