Crazy Town -yhtyeen laulajan Shifty Shellshockin kuolinsyy selvisi

Butterfly-hitistään tunnetun Crazy Townin laulaja Shifty Shellshock löydettiin kuolleena kodistaan Los Angelesissa maanantaina 24. kesäkuuta.

Crazy Town -yhtyeen päälaulaja Shifty Shellshock, eli oikealta nimeltään Seth Binzer, löydettiin kuolleena kotoaan Los Anglesissa 24. kesäkuuta. Hän oli 49-vuotias. 

Rolling Stone kertoo, että laulajan edustajan Howie Hubbermanin mukaan kuolinsyy on huumeiden tahaton yliannostus. 

– Seth on kamppaillut päihdeongelmien kanssa jo jonkin aikaa. Seth ei ollut tyytyväinen päivittäiseen kamppailuun, jota kutsutaan elämäksi. Jotkut ihmiset selviytyvät monin eri tavoin. On valitettavaa, että menetämme niin paljon ihmisiä riippuvuudelle ja haitallisten huumeiden saatavuudelle. Shifty oli tosielämän tragedia. Liian nopeasti, liian kovaa, liian pian, hänen edustajansa kertoi Rolling Stonelle. 

Binzer perusti Crazy Townin yhdessä Bret Mazurin kanssa vuonna 1999 tehtyään musiikkia yhdessä eri nimimerkkien alla muutaman vuoden ajan. Rap-rock-yhtye sai menestystä suhteellisen nopeasti, sillä se julkaisi debyyttialbuminsa The Gift of the Game marraskuussa 1999. Yhtyeen ykköshitti Butterfly ilmestyi vuonna 2001.

Crazy Town hajosi lyhyesti vuonna 2003 toisen albuminsa Darkhorse jälkeen, ja Binzer julkaisi debyyttisoololevynsä Happy Love Sick vuonna 2004.

Yhden hitin ihmeeksi kuvailtu Crazy Town esiintyi Suomessa viimeksi toukokuussa 2019. Bändin viimeisin albumi The Brimstone Sluggers julkaistiin vuonna 2015.

Binzer kertoi avoimesti kamppailustaan päihderiippuvuuden kanssa ja esiintyi kaksi kautta VH1-tv-kanavan Celebrity Rehab -ohjelmassa ja kaksi kautta sen jatkosarjassa Sober House, jonka aikana hän kertoi matkastaan raittiuteen.

Mies pidätettiin vuonna 2022 autolla ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena ja hän on ollut pidätettynä myös huumeiden hallussapidosta.

Vuonna 2012 uutisoitiin artistin vaipumisesta koomaan. Tuolloin epäiltiin huumeiden käytöllä olleen osuutta asiaan.

Laulajan jälkeen jäi kolme lasta: Halo, Gage ja Phoenix.

Lue myös:

    Uusimmat