Courtney Love väittää saaneensa potkut klassikkoelokuvasta Brad Pittin takia

1:08
Katso Kurt Cobainista tehty muisteluvideo vuodelta 2018.

Laulaja-näyttelijä Courtney Love ei innostunut Brad Pittin ideasta, ja kertoo saaneensa sen takia potkut elokuvasta.

Laulaja-näyttelijä Courtney Love  sanoi, että hänet potkittiin ulos vuoden 1999 Fight Club -klassikkoelokuvasta, koska hän kieltäytyi antamasta Brad Pittin näytellä edesmennyttä aviomiestään Kurt Cobainia  tästä kertovasta ja tuolloin suunnitteilla olleessa elämäkertaelokuvassa.

Love kertoi Marc Maronin WTF-podcastissa 26. joulukuuta, että hänet oltiin jo valittu näyttelemään Marlaa, mutta lopulta rooli meni Helena Bonham Carterille. Loven mukaan hän sai lähtöpassit sen jälkeen, kun hän hyökkäsi Pittin ja ohjaaja Gus Van Santin ideaa vastaan siitä, että Pitt näyttelisi Cobainia tästä kertovassa Last Days -elokuvassa.

Last Days julkaistiin vuonna 2005, ja se kertoo edesmenneestä Nirvanan keulahahmosta Cobainista, joka teki itsemurhan 27-vuotiaana vuonna 1994.

Love kuitenkin katuu, kun reagoi Pittin ideaan niin voimakkaasti. Tosin hän silti totesi, että vuonna 2020 hänellä oli mahdollisuus muuttaa mieltään, mutta hän ei tehnyt sitä. Pitt ehdotti tuolloin uudemman kerran elämäkertaelokuvan tekemistä Cobainista. Love haluaa kuitenkin lopulta tehdä elokuvan jonkun muun kanssa.

Love oli naimisissa Cobainin kanssa helmikuusta 1992 hänen kuolemaansa asti. Heidän tyttärensä Frances Bean Cobain täytti elokuussa 30 vuotta.

Yahoo Entertainment otti yhteyttä Pittiin ja Fight Clubin takana oleviin studioihin, mutta ei saanut vastausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja