Kova ilmoitus: UFC-supertähti Conor McGregor lopettaa uransa!

Irlantilainen UFC-supertähti Conor McGregor ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että hän on päättänyt lopettaa vapaaottelu-uransa.

McGregor sanoi toivovansa, että hänen vanhoilla kollegoillaan tulee menemään lajin parissa hyvin.

– Liityn nyt niiden entisten kumppaneideni joukkoon, jotka ovat jo lopettaneet, McGregor sanaili Twitterissä – ja kehotti nauttimaan kunniakseen Pina Coladat.

McGregor lukeutuu lajinsa suurimpiin nimiin. Vuonna 2016 hänestä tuli ensimmäinen UFC-ottelija, joka piti hallussaan samaan aikaan kahden eri painoluokan (kevytsarjan ja höyhensarjan) mestaruutta.

McGregor on aiemmin ilmoittanut päättävänsä uransa, mutta pyörtänyt sittemmin päätöksensä: huhtikuussa 2016 hän ilmoitti kuukausi Nate Diazille kärsityn tappion jälkeen Twitterissä lopettavansa nuorena, mutta otteli kuitenkin jälleen elokuussa Diazia vastaan, sillä kertaa voitokkaasti.

Viime lokakuussa McGregor palasi lähes kahden vuoden tauon jälkeen vapaaottelukehään. Tuolloin hän hävisi kevytsarjan mestaruusottelun hallitsevaa mestaria Habib Nurmagomedovia vastaan takakuristuksella – tuoreen ilmoituksen perusteella uransa viimeiseksi jääneessä ottelussaan.

Kaikkiaan McGregor voitti ammattilaisena 21 ottelua ja hävisi neljä matsia 25 koitoksestaan. 

Lue myös:

    Uusimmat