CNN: Ranskan jihadistipuukottaja kuvasi teon suorana Facebookiin

Ranskassa poliisin ja tämän puolison kuoliaaksi puukottanut mies kuvasi murhat suorana Facebookiin, kertoo CNN-uutisten lähde.

Ranskassa poliisin ja tämän vaimon taposta epäilty mies on tunnistettu 25-vuotiaaksi Larossi Abballaksi. Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve on kuvaillut puukotusta "vastenmieliseksi terroriteoksi".

Abballa oli tuomittu vuonna 2013 yhteistyöstä jihadistijärjestön kanssa kolmen vuoden vankeuteen.

Nyt Abballan epäillään puukottaneen 42-vuotiaan poliisin ja tämän vaimon Pariisin esikaupungissa Magnanvillessä. Isis on tiedottanut puukottajan olleen yksi heidän taistelijoistaan. Isis-kytköstä ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.

Silminnäkijöiden mukaan Abballa saattoi huutaa "Allahu akbar" ("Jumala on suurin") puukottaessaan poliisia vatsaan yhdeksän kertaa. Puukotettuaan miehen talon edustalla, Abballa tunkeutui taloon sisälle ja otti miehen vaimon ja pojan panttivangeiksi.

Ranskan poliisi ampui epäillyn rynnäkön yhteydessä. Poliisin erikoisyksikkö löysi asunnosta rynnäkön jälkeen epäillyn ruumiin lisäksi surmatun naisen sekä kolmivuotiaan pojan. Lapsi oli shokissa, mutta vailla fyysisiä vammoja.

Lue myös:

    Uusimmat