Mainos

Clintonin kirja rikkoo myyntiennätyksiä

Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin kirja kirjasta odotetaan maailmanlaajuista myyntimenestystä.

Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin omaelämänkertaa "Minun elämäni" myytiin yli 400 000 kappaletta sen ilmestymispäivänä. Kirjan kustantajan mukaan tämä on kaikkien aikojen ennätys ei-kaunokirjallisen teoksen myynnille yhden päivän aikana. Nyt kirjasta odotetaan maailmanlaajuista myyntimenestystä.

Tähän mennessä suosituin poliittinen muistelmateos on ollut Clintonin vaimon Hillaryn kirja, jota on myyty 1,5 miljoonaa kappaletta. Bill Clintonin kirjan ensimmäisen painoksen suuruutta on päätetty korottaa 2,3 miljoonaan kappaleeseen.

Kirjan takia Bill Clintonin entinen tyttöystävä, kabareelaulaja Gennifer Flowers on jo uhannut Clintonia oikeustoimilla. Flowers väittää, että Clinton on jättänyt muistelmissaan virheellisesti mainitsematta, että heillä oli 12-vuotta kestänyt suhde, joka jatkui vielä Clintonin pyrkiessä demokraattien presidenttiehdokkaaksi vuonna 1992. Clinton kieltää 12-vuotta jatkuneen suhteen olemassaolon. Clinton kuitenkin myöntää, että hänellä ja Flowersilla oli 1970-luvulla suhde, jota hän on katunut siitä lähtien.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.