Christoffer Strandberg sai tiedon Pave Maijasen kuolemasta vain hetkeä ennen Putouksen suoran lähetyksen alkamista – näin juontaja muistelee muusikkolegendaa

3:44
Katso video: Christoffer Strandberg muistelee Pave Maijasta – kertoo myös tunnelmiaan Putous-ohjelman juontamisesta

Tieto Pave Maijasen kuolemasta saavutti myös Putous-studion juuri ennen suoran lähetyksen alkamista.

Suomalaisessa musiikki- ja viihdemaailmassa kohahti lauantaina 16. tammikuuta, kun tieto muusikko-lauluntekijä Pave Maijasen kuolemasta tuli saavutti kansan. Maijanen oli menehtyessään 70-vuotias. 

Tieto Maijasen poismenosta saavutti myös Putous-ohjelman studion juuri ennen uuden tuotantokauden ensimmäisen suoran lähetyksen alkamista. Ohjelman juontajana ensimmäistä kertaa toimiva Christoffer Strandberg kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen saaneensa myös tiedon juuri ennen livelähetyksen alkamista. 

Strandberg on pahoillaan Maijasen poismenosta ja arvioi tämän olleen korvaamaton muusikko. 

– Hänhän on ollut jo eläessään musiikin, viihteen ja taiteen legenda, joten tämä on iso menetys suomalaisille ja musiikkialalle. Itseasiassa näin tämän suru-uutisen juuri ennen lähetystä, vähän rikollisesti selasin puhelintani juuri ennen livelähetystä ja näin tämän uutisen ja tietysti se oli järkyttävää. 

Strandberg välittää omat osanottonsa Maijasen perheelle suruaikana. Maijanen sai vuonna 2018 diagnoosin ALS-motoneuronisairaudesta. 

Elämänsä aikana Maijanen toimi usean suomalaisen ikivihreän kappaleen luojana. Hänen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin töihinsä kuuluivat muun muassa kappaleet Ikävä, Lähtisitkö sekä Elämän nälkä. Strandberg haluaa itse nostaa esille yhden Maijasen kappaleen, joka hänelle itselleen on ollut hyvin merkityksellinen. 

– Pidä huolta on musta ehkä suurin kappale. Se on semmoinen joka kuvailee semmoista tunnetta, mitä me ollaan tarvittu nyt varsinkin korona-aikana. Se, että me pidetään huolta toisistamme, se lämpö ja ilo mikä siinä kappaleessa on, se on lempikappaleeni häneltä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja