Cristiano Ronaldo syytti Real Madridin presidenttiä lähdöstään: "Katse silmissä kertoi, etten ollut tarpeellinen"

Cristiano Ronaldo syytti ranskalaislehdessä Real Madridin presidenttiä Florentino Pereziä siitä, että hän päätti lähteä ja tehdä sopimuksen Juventuksen kanssa. 

Videolla kannattaja hyökkää Ronaldon kimppuun. 

Ronaldo antoi kertoi ESPN:n mukaan ranskalaismediassa taustoja kohutulle lähdölleen Real Madridista. Ronaldo sanoi, ettei häntä huomioitu enää Real Madridissa samalla tavalla kuin alkuvuosina. Hän heitti likasangon presidentti Florentino Perezin niskaan. 

– Ensimmäisen 4–5 vuoden aikana minulla oli olo, että olen Christiano Ronaldo. Sitten aloin tuntea niin vähemmän. Katse presidentin silmissä kertoi, etten ollut enää tarpeellinen Ronaldo sanoi. 

Ronaldo ehti pelata Real Madridissa yhdeksän menestyksekästä vuotta ennen kuin hän teki Juventuksen kanssa jättisopimuksen, joka takaa hänelle neljässä vuodessa 120 miljoonan euron ansiot. Juventus maksoi Real Madridille siirrosta 100 miljoonan euron siirtosumman. 

Lähteiden mukaan Ronaldo odotti Real Madridilta jatkosopimusta diiliinsä, jota oli jäljellä vielä kolme vuotta. Kun riittävän hyvää tarjousta ei kuulunut, Ronaldo teki ratkaisunsa. 

Ronaldo ehti voittaa Real Madridissa 16 pokaalia ja tehdä 451 maalia. 

– Uutisissa sanottiin, että minua olisi pyydetty lähtemään. Taustalla oli vähän sitäkin, mutta totuus on, ettei presidentti ollut kanssasi samoilla linjoilla. Päätin jatkaa elämää muualla ja kuunnella muiden tarjouksia. 

Ronaldo kiisti, että Zinedine Zidanen lähtö valmentajan tehtävistä olisi vaikuttanut päätökseen. 

– Pidän Zidanesta paljon miehenä ja valmentajana. Lähdössä ei ole kuitenkaan kyse hänestä. 

Juttua korjattu klo 13.28. Ronaldo teki Real Madridissa 451 eikä 450 maalia. 

Lue myös:

    Uusimmat