Mainos

Christian Diorin näytös tarjosi pastellivärejä ja muhkeita helmoja

Pariisin muotiviikoilla päästiin ihastelemaan Christian Diorin kevään ja kesän 09 naisellista haute couture -mallistoa. Erittäin leveä helma yhdisti lähes kaikkia pukuja. Kapeahelmaisissakin puvuissa oli volyymia. Lopputulos oli kuin Liisa Ihmemaassa -sadusta.Pinkkejä kermakakkuja

John Gallianon suunnittelmat puvut olivat kuin suoraan prinsessasadusta! Leveähelmaisissa ja karkkivärisissä mekoissa oli monenlaista yläosaa: halterneckia, olkaimetonta sekä hihatonta. Helmat oli joko laskostettu moneen kertaan tai sitten puku laskeutui suoraan alas. Yksivärisen päällyskankaan alta vilkkui kukkakuosisia aluskankaita.

Viettelevän naisellista valkoista

Näytöksen valkoisten pukujen muodot olivat mahtipontisen muhkeita esimerkiksi helmassa tai hihoissa. Suuret hiuskoristeet viimeistelivät naisellisen lookin. Monet puvut korostivat erityisesti vyötäröä.

Helmoissa mielenkiintoisia muotoja

Lavalla nähtiin niin sinistä, keltaista kuin mustavalkoistakin. Voimakasmuotoisilla ja ehdottoman naisellisilla puvuilla hoikankin ihmisen saa näyttämään kurvikkaalta. Sinisen mekon pussimainen leikkaus teki poikkeuksen leveähelmaisten pukujen keskellä, mutta suuret linjat näkyivät myös sen leikkauksessa.

Volyymi ulottui hiuksiin asti

Mahtipontinen tyyli ylettyi kampauksiin asti. Suuret kihara- ja kreppikampaukset näyttivät tarkoituksella huolimattomasti sutaistuilta. Jos Dioriin on uskominen, runsasmuotoista pukua ei tarvitse tasapainottaa vaatimattomalla kampauksella ja asusteilla, vaan kaikki voi olla hengästyttävän suurta.

Teksti: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.