Chris Cornell haudataan perjantaina – poliisiraportti antaa lisätietoa tähden viime hetkistä: ”Olen vain väsynyt”

Rock-tähti Chris Cornell puhui vaimonsa kanssa puhelimessa vain hetkeä ennen kuolemaansa. 

Torstaina 18. toukokuuta menehtynyt Chris Cornell haudataan tulevana perjantaina 26. toukokuuta. Cornellin asianajaja Kirk Pasich kertoo, että rock-tähti haudataan Hollywood Forever -hautausmaalle Los Angelesiin.

Pasichin mukaan toimitus on yksityinen, mutta julkisesta muistotilaisuudesta tullaan tiedottamaan myöhemmin.

Soundgarden-yhtyeen solisti löydettiin hirttäytyneenä hotellihuoneen kylpyhuoneesta varhain torstaiaamuna Detroitissa. 

Poliisiraportin mukaan Cornell suuntasi hotellihuoneeseen Soundgarden-yhtyeen konsertin jälkeen noin kello 23.30 keskiviikkoiltana. Cornellin turvamies auttoi tähteä tämän tietokoneen kanssa ja antoi tälle kaksi annosta rauhoittavaa Ativan-lääkettä.

Tämän jälkeen Cornell puhui vaimonsa Vickyn kanssa puhelimessa. Vicky kertoo lausunnossaan, että Cornell sammalsi puhelimessa ja että hän oli ottanut yhden tai kaksi ylimääräistä annosta rauhoittavia. Hän kertoi toistuvasti olevansa väsynyt. 

– Hän kuulosti erilaiselta. Sen jälkeen, kun hän kertoi ottaneensa pari ylimääräistä Ativania, otin yhteyttä turvamiehiin ja pyysin tarkistamaan hänen tilanteensa.

Vicky soitti turvamiehille kello 0.15 torstaiaamuna, jonka jälkeen Cornellin huoneessa aiemmin käynyt turvamies löysi Cornellin kylpyhuoneesta.

Lue myös:

    Uusimmat