Chisu kiireisestä urastaan: Täydellistä romahdusta ei ole tullut

Suomalainen tähtiartisti Chisu on klaarannut omasta mielestään viimeiset huippukiireiset vuoden hyvin – ainakaan täydellistä romahdusta ei ole tullut! Millä syyskuun 22. keikkatauolle jäävä nainen aikoo täyttää lähitulevaisuutensa?

AVAn Chisu – Sen näkee silmistä -dokumenttisarjan tähti Christel Sundberg, 30, eli tuttavallisemmin Chisu jättäytyy lauantaina 22. syyskuuta järjestettävän keikkansa ja kiertueensa päätöksen myötä määrittelemättömäksi ajaksi keikkatauolle. Kiireiset viime vuodet ovat nostaneet Chisun yhdeksi Suomen suosituimmista naisartisteista ja seuratuimmista muusikoista.

– Kun mietin tätä mieletöntä nelivuotista, niin on sellainen olo, että hyvin on klaarattu. Täydellistä romahdusta ei ole tullut. Sellaista, että nyt tämä on liikaa. Into ja halu aitoon tekemiseen on säilynyt koko ajan, nainen kertoo ja jatkaa:

– Tuleva tauko on siksi tärkeä, että musiikin tekemisestä ei tulisi tulevaisuudessakaan pakkopullaa.

Vaikka ulkopuolisesta Chisun lukemattomat keikat, kiertue-elämä, itse tähdittämän The Rasmuksen Eero Heinosen kuvaaman dokumenttisarjan lähestyvä julkaisu ja monta levyä saattavat vaikuttaa hurjalta, vakuuttaa nainen, että sisäinen rauha on säilynyt.

Taukonsa aikana Chisu kertoo täyttävänsä päivänsä "pyhällä kolminaisuudellaan": avoimen yliopiston taidehistorian kursseilla, joogaamisella ja työhuoneella.

– Kamalaa, kun puhun etukäteen tästä ... Mitä, jos en pidäkään opinnoista? nainen naurahtaa epävarmana.

Tällä kertaa Chisu ei karkaa ulkomaille

Tähän mennessä Chisu on lähtenyt ulkomaille hengähtämään ja Suomea pakoon aina pitäessään pidempää taukoa. Nyt hän aikoo kuitenkin pysyttäytyä kotimaassaan.

– Musta on ihana olla kotona. Opinnoillani loin tänne asian, joka minua kiinnostaa ja pitää samalla aloillaan. Häsellän helposti joka puolella.

Pyhän kolminaisuutensa lisäksi naisella on myös ammatillisia tavoitteita taukonsa ajaksi.

– Haluaisin opiskella lisää tuottamista ja tekniikkaa. En ole pysynyt oikein perässä näiden vuosien aikana ja voisin päivittää osaamiseni ohjelmien ja syntikoiden suhteen. Yritän kai saada hattuuni jonkinlaisia sulkia asian tiimoilta, Chisu vitsailee.

Kolmiosainen Chisu – Sen näkee silmistä -dokumentti nähdään AVAlla marraskuussa 2012.


Lue myös:


Teksti: Jenni Junkala

Kuvat: Lehtikuva, AVA/Jenni Junkala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja