Cheryl Cole unelmoi prinssi Harrysta

Cheryl Cole myöntää nähneensä romanttista unta prinssi Harrysta, Female First uutisoi. Onneksi tunne on molemminpuolinen.

Popkaunotar Cheryl Colella on unelma. Hän haluaisi mennä naimisiin prinssi Harryn kanssa. Ilmeisesti tunne on molemminpuolinen, sillä myös prinssi Harry tykkää Colesta.

Prinssi Harry on nimittäin kertonut X Factor -voittaja Joe McElderrylle, joka sai opetusta Colelta, että on hyvin kateellinen, että mies sai viettää viikkoja naisen kanssa.

Kun Colelta kysyttiin, tietääkö hän prinssin tunteista, hän vastasi tietävänsä.

– Rakastan prinssi Harrya. Oikeastaan näin unta, että menimme naimisiin ja minusta tuli prinsessa, Cole kertoo.

Colella on läheiset välit myös prinssi Charlesin kanssa, joka on luvannut mentoroida naista auttamaan teini-ikäisiä Colen kotikaupungissa Newcastlessa.

– Olen aina ihaillut työtä, jota Prince´s Trust -säätiö tekee vähäosaisten nuorten eteen ympäri Britanniaa. Liian moni nuori kasvaa ajatellen, ettei kukaan välitä eikä kukaan usko heihin. Heissä on niin paljon potentiaalia, mutta he voivat joutua harhapoluille ilman oikeanlaista välittämistä ja tukea. Haluan että oma säätiöni Cheryl Cole Foundation auttaa heitä ymmärtämään oman potentiaalinsa ja saamaan elämänsä raiteilleen, Cole kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja