Cheryl Cole: Tämä on vartalossani seksikkäintä

Brittilaulaja Cheryl Cole uskoo lapaluidensa olevan seksikkäin kohta vartaloaan. Tähden mielestä selän näyttäminen on hienovaraisen seksikästä.

Girls Aloud -bändistä tuttu, nykyisin soolouraa luova Cheryl Cole huomasi seksikkään selkänsä katsellessaan entisen bändinsä musiikkivideota.

– Huomasin lapaluuni ensimmäisen kerran, kun katsoin Girls Aloudin videota, jossa ylläni oli selästä avonainen mekko. Ajattelin, että pidän niistä! Naisen selkä voi olla seksikäs hyvin hienovaraisella tavalla. Pidän myös ehdottomasti pitkästä tukastani, se on kuin turvariepuni, laulaja sanoo.

27-vuotias Cole paljasti Tatler-lehdelle myös, miten hän pitää huolta upeasta vartalostaan.

– Kokeilin Atkinsin dieettiä, kun Girls Aloud vasta aloitteli, sillä olin lihonut vähän – sitä ennen en ollut laihduttanut ikinä. Nykyään yritän vain syödä paljon proteiineja ja vihanneksia. Uskon 'olet mitä syöt' -filosofiaan.

– Eräs nainen sanoi minulle kerran, että hänellä on minun kuvani jääkaappinsa ovessa motivoimassa häntä käymään salilla. Muistan ajatelleeni täysin samoin Britney Spearsista, kun hän teki I'm a Slave 4 U -videon, Cole kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja