Cheryl Cole aikoo kostaa Simon Cowellille

Poptähti Cheryl Cole aikoo kostaa X Factor -tuomari Simon Cowellille sen, että mies puhuu hänestä nöyryyttävästi, Daily Mail uutisoi.

Laulaja Cheryl Cole on raivoissaan X Factor -tuomari Simon Cowellille. Cowell väittää Colen leikkineen hänen kanssaan kissa-hiiri-leikkiä X Factor -ohjelman kuvauksien aikana.

– Olisin halunnut suhteen Cherylin kanssa. Tunsin itseni hiireksi, jolla kaunis kissa leikitteli. Hän saattoi räpytellä silmiään ja leikkiä sielukasta uhria päästäkseen minun lähelleni. Hän leikki kanssani, Cowell kertoo.

Cole on raivoissaan väitteistä. Poptähti onkin julkaisemassa kirjaa, jossa hän lataa suorat sanat entisestä työkaveristaan.

– Kuinka hän voi nöyryyttää minua näin? Hän oli minulle kuin setähahmo ja koko ajan hän onkin vain yrittänyt iskeä minua. Se on inhottavaa ja ahnetta, Colen ystävä kertoo Sunday Mirror -lehdelle.

Colen ja Cowelin välit olivat aiemmin lämpimät. Kun Cole erosi pettäjämies Ashley Colesta, Cowell tarjosi naiselle olkapään jota vasten itkeä, neuvoja hyvistä avioerojuristeista ja ohjeen keskittyä omaan uraansa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat