Chelsean komea nollaputki katkesi tylyllä tavalla – tähtipuolustajan ulosajo maksoi kalliisti

Chelsea koki tylyn 2-5-tappion putoamista vastaan taistelevalle West Bromwich Albionille lauantain Valioliiga-kierroksella.

Koti joukkue Chelsea sai otteluun vahvan alun, kun Christian Pulisic vei isännät johtoon 27. peliminuutilla.

Ottelun käännekohta nähtiin kuitenkin vain kaksi minuuttia myöhemmin, kun Thiago Silva ajettiin toisen keltaisen kortin myötä ulos.

WBA käytti ylivoimansa tylyllä tavalla edukseen. Chelsean seitsemän ottelun mittainen nollapeliputki katkesi ryminällä, kun Matheus Pereira iski kaksi maalia kahdessa minuutissa juuri ennen puoliaikavihellystä.

Maalitehtailu jatkui toisella jaksolla, kun Callum Robinson ja Mbaye Diagne veivät WBA:n jo 4-1-johtoon.

Chelsea onnistui vielä kaventamaan Mason Mountin osumalla, mutta suurempaa kiriä isännät eivät saaneet aikaiseksi. Robinson naulasi illan toisella osumallaan loppulukemiksi 5-2 WBA:n hyväksi.