Arsenal värjäsi Pohjois-Lontoon punaiseksi – Tottenham-puolustajan ulosajo ratkaiseva niitti

Arsenal nappasi Pohjois-Lontoon herruuden itselleen lyömällä Tottenhamin 3-1-lukemin.

Sarjakärki Arsenal aloitti maalinteon paikallistaistossa 20. peliminuutilla, kun Thomas Partey ohitti Tottenham-vahti Hugo Llorisin.

Tottenham pääsi kuitenkin kymmenen minuuttia myöhemmin takaisin peliin, kun Harry Kane upotti pallon rangaistuspotkusta verkkoon.

Toisella jaksolla Arsenal lisäsi kaasua. Upeasti Arsenaliin alkukauden aikana sopeutunut Gabriel Jesus jatkoi vahvoja otteitaan ja vei isännät 2-1-johtoon, kun toinen puoliaika oli vanhentunut liki neljä minuuttia.

Tottenhamin kannalta ratkaiseva kolhu nähtiin 62. minuutilla puolustaja Emerson Royalin saatua suoran punaisen kortin.

Arsenal käytti miesylivoimansa hyödykseen ja Granit Xhaka kaunisteli vielä loppulukemiksi 3-1.