Mainos

Cheekin jäähyväiset lähestyvät: "Klubikiertuekin oli mielessä, mutta aika on rajallista"

9:44

Hiphop-tähti Cheek laittaa pillit pussiin elokuussa. Jäähyväiskiertue käynnistyy toukokuussa.

Cheek eli Jare Tiihonen, 35, laittaa uransa Cheekinä pakettiin Lahden mäkimontussa elokuussa 2018 järjestettävissä kahdessa jäähyväiskonsertissa. Ennen jättikonsertteja Cheek tekee areenakiertueen ja esiintyy kesällä festareilla ympäri Suomea.

Eilen torstaina 20. huhtikuuta räppäri vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, jossa hän esitteli tv-katsojille Liiga Music -levy-yhtiönsä toisen artistikiinnityksen, Lukas Leonin.

– Kiertuetta valmistellaan tällä hetkellä täydellä höyryllä. On ollut helkkarin mukavaa huomata taas, miten porukka, joka tekee kanssani kiertuetta, ottaa omat tonttinsa ja vastuualueensa, Cheek kertoi MTV.fille ennen suoran lähetyksen alkua.

– Sitä pystyy luottamaan jokaiseen mukana olevaan tyyppiin. Homma menee kivasti eteenpäin ilman, että tarvitsee itse stressata ja pystyy keskittymään olennaiseen.

Hiphop-tähden uran viimeisillä keikoilla tullaan kuulemaan materiaalia koko uran ajalta. Jäähyväisiin kuuluu areena- ja festarikiertueet sekä kaksi jättikonserttia Lahdessa. Klubikiertue jää tekemättä.

– Klubit olivat kyllä mielessä, mutta niitä ei saatu mahtumaan ohjelmaan. Mietin sitäkin, että olisi ollut kiva tehdä vielä kerran Lapin rundi, mutta aika on rajallista. Niinpä päätettiin tehdä jäähallit, Cheek toteaa.

Cheekin oman Liiga Music -levy-yhtiön toinen artisti miehen itsensä lisäksi julkistettiin eilen. Lukas Leon teki ensiesiintymisensä sadoilletuhansille tv-katsojille.

– Tätä on venailtu kyllä! Toisaalta, halusimme, että Lukaksella on tarpeeksi valmiista kamaa ja että projekti on niin sanotusti täysin jiirissä. Koimme, että nyt oli oikea hetki ottaa jäbä mukaan kuvioihin, Cheek kertoo.

– Se, mitä näen Lukaksessa, on kauhea nälkä ja nuoruuden into. Ja mikä tärkeintä, että hän on niin hyvä räppäämään. Välillä itseäkin ihmetyttää, miten hän voi olla niin hyvä niin nuorena.

Cheek ei aio kiirehtiä seuraavien artistikiinnitysten kanssa.

– Haluan nyt keskittyä tähän. Ei ole kiirettä kiinnittää artisteja liukuhihnalta.

Katso artikkelin yläosassa Cheekin haastattelu EVS-ohjelmassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.