Charlotte päätti sisustaa huoneen uudelleen – tapetin alta löytyi edellisen asukkaan jättämä viesti: "Jos sinun joskus tarvitsee tapetoida tämä huone uudelleen..."

Ammattijärjestäjä asialla – vinkit kotiin 6:40
Katso videolta ammattijärjestän siisteysvinkit.

Charlotte löysi edellisen asukkaan kirjoittaman viestin tapetin alta. Nainen kertoi huvittavasta tapauksesta Fox Newsille.

Kun lontoolainen Charlotte Morrison päätti sisustaa yhden kotinsa kadunpuoleisista huoneista uudelleen, hän alkoi irrottaa seinässä olevaa tapettia. Hänen yllätyksekseen eräästä kohtaa seinää paljastui viesti, joka oli kirjoitettu 21. joulukuuta vuonna 1997.

Viestissä luki: ”Jos sinun joskus tarvitsee tapetoida tämä huone uudelleen, tarvitset kahdeksan rullaa tapettia. Itse ostin vain kuusi rullaa, jotka maksoivat 21 dollaria kappaleelta. Tapettia ei ollut riittävästi ja se ärsytti minua todella paljon.”

Viestin oli allekirjoittanut henkilö nimeltä ”Jon”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somepostaus tavoitti Jonin sukulaisen

Huvittunut Charlotte julkaisi kuvan viestistä Facebook-seinällään. Julkaisu sai osakseen melkoisesti huomiota ja lopulta eräs Jonin sukulaisista sattui näkemään sen. Kyseinen henkilö otti yhteyttä Charlotteen. 

– Se nauratti minulla todella paljon. Olen iloinen siitä, hänen sukulaisensa otti minuun yhteyttä, jotta pystyin kertomaan, miten monia tuo viesti oli huvittanut, Charlotte kertoi Fox News -sivustolle.

Jonilla ei ole Facebookia eikä hän sukulaisen mukaan perusta sosiaalisesta mediasta. Niinpä sukulainen keskusteli Charlotten kanssa tapahtuneesta.

– Hän kysyi Jonilta kysymykset, joita olin miettinyt. Hän sanoo, että Jon inhoaa sosiaalista mediaa ja minä vastasin, että sosiaalisen median mielestä hän on legenda.

Charlotte ei ole vielä päättänyt, mitä tekisi huoneen kanssa, josta viesti löytyi.

– Mietimme, tapetoimmeko vai maalaammeko sen. Alun perin halusin maalata, mutta  nyt haluaisin testata, toimiiko Jonin ohjeistus

Lue myös:

    Uusimmat