Charlize Theron lihotti lähes 20 kiloa roolia varten: "Tunsin oloni onnettomaksi"

Charlize Theron söi hampurilaisia aamupalaksi lihotessaan uutta elokuvaa varten.

Mad Max ja Atomic Blonde -elokuvista tuttu Charlize Theron lihotti lähes 20 kiloa näytelläkseen väsynyttä yksinhuoltajaäitiä uudessa Tully-elokuvassa. Theronin mukaan ensimmäisen kolmen viikon jälkeen ylensyöminen kääntyi hauskasta vapaudesta murheelliseen todellisuuteen.

– Ensimmäiset kolme viikkoa olin kuin lapsi karkkikaupassa. Oli hauska mennä aamiaiselle In-N-Out-hampurilaisravintolaan ja ottaa samalla kaksi pirtelöä. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni näin paljon prosessoituja ruokia ja join aivan liikaa sokerijuomia, näyttelijä kertaa.

– Kolmen viikon jälkeen se ei ollut enää hauskaa. Yht'äkkiä ei vain enää jaksa syödä niin paljon ruokaa ja syömisestä tulee työtä. Masennus iski lujaa minua kasvoihin, se oli yllättävää, Theron sanoo.

Atomic Blonde -tähden mukaan hän joutui heräämään yön pikkutunneilla syömään raskaita ruokia pitääkseen painoaan yllä. Theron on tunnettu kovasta kunnostaan, 42-vuotiaalla näyttelijällä meni puolitoista vuotta kerättyjen kilojen pudottamisessa. Hän kuvaili painonpudotusprosessia helvetilliseksi.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat