Carolina rehvasteli heti Sebastian Aho -sopimuksella – "Ottakaa varoitus"

1:26
Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa.

NHL-jääkiekkoseura Carolina Hurricanes on ottanut sosiaalisessa mediassa kaiken irti ilmoitettuaan tekevänsä Sebastian Ahon kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen.

Carolina julkisti nopeasti Twitter-kilpailun, jossa on mahdollista voittaa viisi kiekkoa Sebastian Ahon allekirjoituksilla. Tähän on mahdollista osallistua uudelleentwiittaamalla Hurricanesin jakama gif-twiitti Ahosta.

Hurricanes jakoi seuraavaksi videokoosteen, jossa nähtiin liuta Ahon maaleja seuran paidassa. Carolina rehvasteli videon kuvatekstillä.

– Ottakaa varoitus, seura kirjoitti.

Hurricanes jostain syystä pian poisti tämän twiitin, kunnes se palasi reilut kolme tuntia myöhemmin uudelleen seuran tilille.

Carolina nosti myös uudestaan esiin maanantaina tekemänsä Twitter-kyselyn siitä, tuleeko se vastaamaan Montreal Canadiensin sopimustarjoukseen Ahosta.

– Fanimme ovat puhuneet! Carolina kirjoitti.

Seuraava kausi on Aholle uran neljäs NHL:ssä ja Carolinassa. Ahon uudessa viisivuotisessa sopimuksessa keskivuosipalkka on 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa.

Juttua päivitetty viimeisimmäksi klo 22.55: Carolina julkaisi uudelleen jo poistamansa videotwiitin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja