Ferrari-kuski joutui ryöstön uhriksi – reagoi välittömästi

Ferrarin F1-kuljettaja Carlos Sainz joutui ryöstön uhriksi Milanossa sunnuntaina, mutta varkaat eivät päässeet pitkälle.

Sainzia lähestyi kaksi miestä Milanon keskustassa sunnuntai-iltana. Miehet veivät espanjalaisen satojen tuhansien arvoisen kellon hänen kädestään ja pakenivat. Sainz ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi. Hän lähti varkaiden perään seurueensa jäsenien ja muutaman sivullisen kanssa.

Varkaat saatiin kiinni melko nopeasti ja vietiin poliisiasemalle. Sainz sai kellonsa takaisin, ja hänet kuljetettiin hotelliin, jossa hän teki rikosilmoituksen.

X-palveluun (entinen Twitter) ilmestyi videomateriaalia Sainzista Milanon kadulla episodin jälkeen. Voit katsoa sitä tästä linkistä.

Carlos Sainz ajoi Monzan GP:n kolmanneksi. Red Bullit valloittivat kisan kärkipaikat. Max Verstappen otti jo ennätyksellisen kymmenennen voiton peräkkäin. Valtteri Bottas oli kilpailun kymmenes, eli suomalainen otti yhden MM-pisteen.

Sainz on MM-sarjassa viidentenä 117 pisteellä. Tallikaveri Charles Leclerc on heti espanjalaisen takana kuudella pisteellä. MM-sarjaa johtaa Max Verstappen häkellyttävän ylivoimaisesti. Hollantilaisella on kasassa 364 pistettä, kun toisena olevalla tallikaveri Sergio Perezillä niitä on plakkarissa 219.

Lue myös:

    Uusimmat