Cardi B:n ja Penn Badgleyn yllättävä julkkiskaveruus syvenee – räppäri sai paketin Badgleyn näyttelemän Joe Goldbergin nimissä

Penn Badgley yllätti Cardi B:n hämmentävällä paketilla, joka lähetettiin hänen näyttelemänsä hahmon nimissä.

Mediassa ja somessa on kohistu You-sarjassa sairaalloisen pakkomielteistä Joe Goldbergiä näyttelevän Penn Badgleyn ja yhdysvaltalaisräppäri Cardi B:n välisestä, yllättävästä kaveruudesta, joka sai alkunsa Badgleyn kehuttua Cardi B:n sosiaalisen median profiileja.

Kaksikko jopa vaihtoi toistensa kuvat profiilikuvikseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nyt parivaljakon välinen kaveruus näyttää syventyneen. Cardi B nimittäin postasi Twitteriin kuvan, jossa hän esittelee Badgleyn tähdittämältä Joelta saamaansa pakettia.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cardi B:n saamasta paketista paljastui "Hello You…" -tekstillä varustettu lippis, sekä räppärille osoitettu kirje. Lippis on tuttu näky You-sarjassa, sillä Joe Golberg vetää tummansinisen lippalakin päähänsä joka kerta, kun hän lähtee vakoilemaan kiinnostuksenkohteitaan tai tekemään muita kyseenalaisia asioita.

– Miten Joe löysi uuden osoitteeni, Cardi B kirjoittaa twiitissään.

Joen nimissä lähetetyssä kirjeessä kerrotaan stalkkaamisen ja tappamisen tuoneen Joen Cardi B:n luo, ja kerrotaan räppärin olevan merkityksellinen.

– Olet aito ja vivahteikas. Aivan kuten olet musiikkisi kanssa. Pidät minut varpaillani, niillä, jotka ovat vielä tallella, vähintäänkin. Sinua ei voi laittaa häkkiin, ja se on virkistävää, Joen kirjeessä sanaillaan.

Tallella olevat varpaat ja häkki ovat viittauksia You-sarjaan. Sarjan kolmannen kauden lopussa Joe leikkaa varpaansa irti lavastaessaan kumppaninsa murhasta. Lasiseen "häkkiin" hän puolestaan telkeää ihmisiä toteuttaessaan sairaita suunnitelmiaan.

Kirjeensä lopussa Joe kertoo, ettei malta odottaa näkevänsä lähettämänsä lippiksen Cardi B:n päässä. Samalla hän toivoo, ettei räppäri katoaisi.

You on suoratoistopalvelu Netflixin trillerisarja, jossa seurataan kirjakaupan myyjä Joe Goldbergin sairaalloista pakkomiellettä kiinnostuksenkohteisiinsa. You tunnetaan muun muassa sen sisältämistä monologeista, joissa Joe Goldberg kuvailee kiinnostuksenkohdettaan.

You-sarjasta on julkaistu kolme tuotantokautta, joista ensimmäinen näki päivänvalon vuonna 2018. Sarja perustuu Caroline Kepnesin samannimiseen kirjaan, joka julkaistiin vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat