Camillan työntekijät tekivät herttuattarelle aikoinaan erikoisen palveluksen ulkomailla – kotiin unohtuneet kengät lähetettiin lähes 5000 kilometrin päähän

Näin prinssi Charles ennustaa sään.

Herttuatar Camillalla ei ole hätäpäivää, jos hän unohtaa ulkomaan matkoillaan jotain kotiin.

Kuningatar Elisabetin vanhimman pojan prinssi Charlesin on kerrottu olevan erittäin vaativa sekä pikkutarkka kuninkaallinen, joka on useiden sääntöjensä ja vaatimustensa ansiosta ansainnut työntekijöidensä keskuudessa lempinimen "hemmoteltu prinssi". 

Kuninkaallisfanien keskuudessa on tämän tiedon varjolla herännyt runsaasti pohdintaa sen suhteen, onko Charlesin puoliso herttuatar Camilla. Lähteiden mukaan herttuaparin henkilökunta onkin tehnyt myös Camillalle erikoisia palveluksia. 

Esimerkiksi Expressin mukaan Kuwaitissa vieraillessaan vuonna 2007 Charlesin kanssa Camillalle lennätettiin kotiin jätetyt korkokengät, jotka sopisivat hänen päivällisjuhlien asuunsa. Siitä huolimatta, että kengät lensivät lähes 5000 kilometrin matkan kotoaan Englannista Camillan luokse, ei herttuatar kuitenkaan käyttänyt niitä päivällisjuhlissaan Kuwaitin kuningasperheen kanssa.  

– Herttuatar ei pyytänyt, että kengät lähetettäisiin, mutta henkilökunnan jäsen järjesti asiat niin, että kengät lähetettiin heidän luokseen sen jälkeen, kun niiden huomattiin unohtuneen kotiin. Niitä ei lennätetty yksinään, vaan ne lähetettiin useiden esineiden sekä asiakirjojen mukana, kuten yleensä on tapana kuninkaallisilla kiertueilla, palatsin tiedottaja on kommentoinut tapausta.


Camilla ja Charles ovat joutuneet kritiikin kohteeksi matkojensa takia muun muassa sen tähden, että heidän ulkomaanmatkansa tuppaavat usein olemaan erittäin hintavia sekä jättävän merkittävän hiilijalanjäljen. 

Prinssi Charles esimerkiksi lentää muita kuninkaallisia selkeästi harvemmin reittilennoilla, vaan lentää yleensä kuninkaallisen perheen yksityiskoneella. Esimerkiksi Charlesin lapset prinssi William ja prinssi Harry ovat käyttäneet muun muassa British Airwaysin sekä easyJetin reittilentoja.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja