Cameron Diazin salamarakkaus: Häät kaksi viikkoa kihlojen jälkeen

Näyttelijätär on astellut vihille rokkarimiehensä kanssa Los Angelesissa.

Cameron Diaz ja Good Charlotte -yhtyeen Benji Madden avioituivat People-lehden mukaan maanantaina kotonaan Los Angelesissa järjestetyssä intiimissä seremoniassa.

Pariskunnan edustaja vahvistaa avioitumisen lehdelle. Häissä oli tietojen mukaan yli 90 vierasta, ja näyttelijä Drew Barrymore oli Diazin kaaso.

– Emme voisi olla onnellisempia päästessämme aloittamaan yhteisen matkamme lähimmän perheemme ja ystäviemme ympäröimänä, vastanaineet viestittävät. 

Kyseessä on todellinen salamaliitto, sillä 42-vuotias Diaz ja 35-vuotias Madden alkoivat seurustella viime toukokuussa ja kihlautuivat ennen joulua.

Häitä tanssittiin siis vain kaksi viikkoa kihlojen vaihtamisen jälkeen.

– Naimisiin meno on seuraava askel, kun olet syvästi rakastunut ja viihdyt toisen kanssa. Cameron on löytänyt todellisen onnen, lähde kertoo Peoplelle.

Ennen hääpäivää pariskunta järjesti harjoituspäivälliset Beverly Hillsissä. Tilaisuuteen osallistuivat muun muassa Drew Barrymore, Benjin kaksoisveli Joel Madden sekä tämän puoliso Nicole Richie.

Lisäksi nopeatempoinen pari ehti tiettävästi myös juhlia polttareitaan. Ainakin Diaz nähtiin viettämässä tyttöjen iltaa sunnuntai-iltana hotellissa Los Angelesissa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja