Caitlyn Jenner on yhdistetty viime vuosina lähes 50 vuotta nuorempaan kaunottareen – 25-vuotias malli tulistui ja kommentoi suhdehuhuja

1:07
Caitlyn Jenner lahjoitti Kim Kardashianille puisen takapuolen

Caitlyn Jenner ja Sophia Hutchins on yhdistetty romanttisesti viime vuosien aikana. 

Kardashian-perheestä tuttu Caitlyn Jenner, 71, on yhdistetty viimeiset vuodet romanttisessa mielessä malli Sophia Hutchinsiin.

25-vuotias Sophia on antanut nyt haastattelun People-lehdelle, jossa tyrmää jälleen kerran väitteet. Hän totesi lehdelle, ettei heidän välillään ole romantiikkaan, vaan he ovat kuin perhettä.

– En halua polemiikkia. Yritän vain elää elämääni. Caitlyn on kuin vanhempi minulle, olen sanonut sen miljoona kertaa. Meidän välinen suhteemme on kuin perheenjäsenillä. Minua on siunattu, että voimme työskennellä yhdessä, hän toteaa.

– Meillä ei ole sutinaa keskenämme. Tuntuu, että olen joutunut jankkaamaan tätä viimeisen viiden vuoden ajan.

Sophia antoi lausuntonsa sen jälkeen, kun hän laittoi Instagram Storiesiin kuvakaappauksen twiitistä, jossa väitettiin Sophian ja Caitlynin olleen yhdessä neljä ja puoli vuotta.

– Valeuutinen, en ole lesbo! Painukaa hel*ettiin, hän kirjoitti.

Hän jatkoi lausuntoaan toisessa tarinassa.

– Rakastan LGBT-yhteisöä, mutta olen niin kyllästynyt huhuihin, että olisin romanttisesti yhdessä Caitlynin kanssa. Olen ollut aina miesten kanssa ja aina tulen olemaan. Lopettakaa huhut, sitä on kestänyt vuosia.

Caitlyn ja Sophia ovat tavanneet toisensa kampaajansa kautta. Caitlyn erosi vaimostaan Kris Jenneristä, eikä kukaan hoitanut enää hänen asioitaan, joten Sophia päätti hypätä managerin rooliin.

Sophia aloitti työt managerina valmistuttuaan yliopistosta ja muutti asumaan Caitlynin kanssa vuonna 2017. Kuten Jenner, myös Sophia on transsukupuolinen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja