Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Caesar-salaatti ja parmesan-leivät(12 henkilölle) 6.11.2000

Julkaistu 23.05.2001 13:58

Toim. Ari Malmberg
Huomenta Suomen ruokaosuudessa vieraana David Holcomb.

2 keskikokoista valkosipulin kynttä
0,75 dl Parmesan-raastetta
0,75 dl tuoretta persiljaa
6 anjovis-filettä
3 rkl juuri puristettua sitruunamehua
1,5 dl smetanaa
3-4 salaatinkerää

Parmesan leivät


1 patonki
2 rkl oliiviöljyä
0,4 dl parmesaaniraastetta

1. Hienonna valkosipuli tehosekoittimessa, lisää parmesan-juusto, persilja, anjovikset ja sitruunamehu. Pidä konetta käynnissä, kunnes aineksista on muodostunut tasainen seos.
2. Kaada seos kulhoon ja lisää joukkoon smetana. Irrota ja puhdista pienet, sisimmät lehdet salaatinkeristä. Säästä suuret lehdet koristeluun.
3. Kuumenna uuni 180 asteiseksi parmesan- leipien valmistamista varten.
4. Leikkaa patonki ohuiksi siivuiksi ja laita ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Lämmitä leipiä noin 10 minuuttia, käännä viipaleet kerran lämmittämisen aikana.
5. Ota leivät pois uunista ja levitä niille oliiviöljyä pullasudilla. Ripottele juustoa päälle.
6. Laita leivät takaisin uuniin ja paista, kunnes ne ovat kullankeltaisia (noin 3 min).
7. Laita Ceasar-kastike tarjolle kulhoon tarjottimelle ja ympäröi kulho salaatinlehdillä ja juustoleivillä.
8. Dippaa salaatti ja leivät kastikkeessa. Kastike soveltuu myös raakojen vihannesten kanssa tarjottavaksi.

Lisää aiheesta:

Unohda askelmäärä: Yksi kävelymuutos voi tuoda hyötyjä sydänterveydelle"Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hittiTäydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa""Yleinen harhakuva" lisää jopa ketjukolarin riskiä – autoilijat unohtavat liikenteessä tärkeän perusasianKahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"Tuleeko kylmällä istumisesta "pissavika"? Urologi vastaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:52
    Sydänterveys

    Unohda askelmäärä: Yksi kävelymuutos voi tuoda hyötyjä sydänterveydelle

  • 16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti

  • 13:38
    Ruoka

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"

  • 10:29
    Liikenneturvallisuus

    "Yleinen harhakuva" lisää jopa ketjukolarin riskiä – autoilijat unohtavat liikenteessä tärkeän perusasian

  • 08:22
    Kahvi

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"