C Morella urheilun Superviikko: Formula 1, Mestarien liiga ja El Clasico viikon helminä!

Alkanutta viikkoa voi hyvällä syyllä kuvailla C Morella urheilun Superviikoksi, sillä luvassa on lähes sata suoraa urheilutapahtumaa.

Pääkuvan videolla Maamme-laulu Kimi Räikkösen voiton kunniaksi USA:n GP:ssä.

MAINOS

C Morella valtavasti huippu-urheilua!

Tarjolla muun muassa Formula 1, jalkapallon Mestarien liiga ja jääkiekon MM-kisat!

C Moren sivulle pääset tästä

Kolmea huippujalkapallon täyteistä arki-iltaa seuraa viikonloppuna muun muassa formuloita Meksikosta, MotoGP:tä Australiasta sekä tennistä Sveitsistä. Viikon huipentaa Barcelonan ja Real Madridin kohtaaminen eli kauden ensimmäinen El Clasico.

Myös Sub-kanava on Superviikossa mukana, kun keskiviikko-illan Mestarien liigan kamppailu PSV-Tottenham esitetään kanavalla suorana.

F1-sirkus liikkuu nyt Amerikan mantereella. Tämän viikonlopun USA:n kisan jälkeen karavaani siirtyy Meksikoon. Meksikon F1-kisa tarjoaa huippuvauhteja ja huumaavaa tunnelmaa. Viime vuonna sekä Valtteri Bottas että Kimi Räikkönen nousivat palkintopallille. Aika-ajot ja kisa ajetaan parhaaseen katseluaikaan iltayhdeksältä.

Ronaldon paluu Old Traffordille

Mestarien liigassa yksi viikon ehdottomista kohokohdista on kentän ulkopuolistenkin tapahtumien vuoksi otsikoissa olleen Cristiano Ronaldon paluu entiselle kotiareenalleen Old Traffordille, kun Juventus yrittää tiistaina entisestään vaikeuttaa Manchester Unitedin nihkeää syksyä.

Barcelona-tähtien taituruudesta nautiskellaan keskiviikko-iltana, kun katalonialaisseura saa vieraakseen väkevästi pelanneen Interin. Neymar, Mohamed Salah, Luka Modric ja kaikki muut tähdet löytyvät C Moren suoratoistopalvelusta, missä tarjolla on jälleen kaikki 16 ottelua suorana ja suomeksi selostettuna. Studio käynnistyy molempina iltoina klo 19.30.

Juttu jatkuu videon alla.

Jalkapallon Mestarien liigasta pääsevät nauttimaan tulevalla viikolla myös Subin katsojat. Subilla nähdään keskiviikkona klo 19.55 PSV-Tottenham, jonka ennakointi starttaa klo 19.30. Ottelussa molemmat joukkueet ovat pudotuspelipaikan kannalta käytännössä jo pakkovoiton edessä.

Jalkapallon Eurooppa-liigassa kestokiinnostavien Arsenalin ja Chelsean pelien lisäksi yksi ottelu noussee suomalaiskiinnostuksessa ylitse muiden: kilpailukiellosta vapautunut Roman Eremenko nähtäneen tositoimissa, kun Moskovan Spartak matkustaa Steven Gerrardin valmentaman Glasgow Rangersin vieraaksi.

Eurooppa-liiga on tällä kaudella Eremenkon ohella muutoinkin kelpo “suomalaissarja": Lukas Hradecky (ja tällä hetkellä loukkaantunut Joel Pohjanpalo) Leverkusenissa, Jere Uronen Genkissä, Jesse Joronen Kööpenhaminassa, Jasse Tuominen BATEssa ja Walter Viitala Malmössä. Ja mikä parasta Huuhkajienkin kannalta, pelaa heistä valtaosa seuroissaan avauskokoonpanossa.

El Clasico kruunaa Superviikon

Barcelona-Real Madrid eli El Clasico otellaan poikkeuksellisen kiinnostavissa asetelmissa. Espanjan La Liga on alkanut tasaisempana kuin vuosiin, ja myös nämä molemmat suurjoukkueet ovat kärsineet jo yllättävän monta pistemenetystä. Ennakkotunnelmointi käynnistyy dokumenttien ja ennakko-ohjelmien muodossa C More Sport 1 -kanavalla jo puolelta päivin. El Clasico -studion valot syttyvät klo 16.30. Ensi viikolla La Ligassa pelataan yhteensä 11 ottelua, ja kaikkinensa suoria jalkapallo-otteluja C Moren suoratoistopalvelussa nähdään viikon aikana peräti 51.

Juttu jatkuu videon alla.

Tenniksessä on niin ikään edessä mielenkiintoinen viikko: ATP500-turnaus pelataan Baselissa eli yhden kaikkien aikojen parhaan tennispelaajan, Roger Federerin, kotikaupungissa. Federer puolustaa turnausvoittoaan, jälleen kerran. Sveitsiläisellä on haussa Baselista jo yhdeksäs pokaali. Vastassa on maailman huippunimiä Alexander Zverevistä, Marin Cilicistä ja Juan Martin Del Potrosta alkaen.

Jääkiekossa C More näyttää tuttuun tapaan kaksi peliä Ruotsin SHL:stä, golfin PGA Tourilla pelataan jälleen ja moottoreilla taistellaan mestaruuksista F1:n lisäksi myös Australian MotoGP:ssä, jossa Moto2-luokassa ajaa viime kisassa ensi kertaa pisteille kohonnut Niki Tuuli. Ravit pyörivät suoratoistopalvelussa normaalisti maanantaista lauantaihin.

Poimintoja C Moren superviikon lähes sadan suoran urheilulähetyksen kokoelmasta:

Tiistai 23.10.
Klo 21.50 Mestarien liiga: Manchester United-Juventus ja Ajax-Benfica
Klo 21.55 Suoratoistopalvelun Panorama-lähetys, joka seuraa kuutta Mestarien liigan ottelua yhtä aikaa

Keskiviikko 24.10.
Klo 19.30 Mestarien liiga: PSV-Tottenham (myös Subilla)
Klo 21:50 Mestarien liiga: Barcelona-Inter, PSG-Napoli ja Liverpool-Crvena zvezda
Klo 21.55 Suoratoistopalvelun Panorama-lähetys, joka seuraa kuutta Mestarien liigan ottelua yhtä aikaa

Torstai 25.10.
Klo 19.45 Eurooppa-liiga: FC Zürich-Leverkusen ja Sporting Lissabon-Arsenal
Klo 21.50 Eurooppa-liiga: Rangers-Spartak Moskova, Chelsea-BATE

Lauantai 27.10.
Klo 06.25 Moto2: Australian aika-ajo
Klo 08.05 MotoGP: Australian aika-ajo
Klo 20.55 F1: Aika-ajot

Sunnuntai 28.10.
Klo 05.05 Moto2: Australian osakilpailu
Klo 06.40 MotoGP: Australian osakilpailu
Klo 16.00 Tennis: ATP500-turnauksen finaali Baselissa
Klo 17.10 La Liga: FC Barcelona-Real Madrid (ennakkodokumentit käyntiin jo klo 12.05 alkaen)
Klo 21.00 F1: Meksikon osakilpailu

Lue myös:

    Uusimmat