Button myhäili: Pilasin mielelläni Vettelin juhlat

McLarenin Jenson Button oli Singaporen GP:n jälkeen mielissään siitä, että hänen kakkossijansa siirsi Sebastian Vettelin maailmanmestaruusjuhlia.

Button on Vettelin mestaruuden ainoa "uhkaaja". Vettel johtaa Buttonia 124 pisteellä, kun jaossa on vielä 125 pistettä. Mestaruusjuhlia vietetään todennäköisesti kahden viikon kuluttua Japanissa.

- Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että olen se henkilö, joka esti Sebastianin juhlat tänä viikonloppuna, Button myhäili kisan jälkeen.

Button myöntää mestaruuden kuuluvan Vettelille.

- Hän ja talli ansaitsevat sen tänä vuonna. He ovat tehneet mahtavaa työtä. Virheitä ei ole sattunut ja vauhti on ollut supernopeaa lähes jokaisessa kisassa. Tämä vuosi menee historiaan yhtenä formula ykkösten kaikkien aikojen hienoimpana mestaruutena, koska voittoja ja paaluja on niin paljon eikä luotettavuusongelmia ole lainkaan, Button myöntää.

Singaporen GP:n lopussa Button ajoi Vetteliä rajusti kiinni nousten 13 sekunnin takamatkalta 1,7 sekunnin päähän.

- Minulle sanottiin koko kisan ajan, että autosta ja renkaista täytyy pitää huolta. Sain puristaa kovaa vain viimeiset 12 kierrosta, jolloin jahtasin Sebiä superpehmeillä renkailla. Annoin kaikkeni, otin riskejä ja hipaisin kaiteita, mutta meillä ei lopulta ollut aivan tarpeeksi vauhtia eron kuromiseksi kiinni, Button kertasi loppukierrosten tapahtumat.

Button oli tyytyväinen kakkossijaansa.

- Mielestäni meillä oli paras mahdollinen taktiikka lauantaille ja sunnuntaille enkä olisi realistisesti voinut pyytää tätä parempaa tulosta viikonlopusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja