Mainos

Bussikuskit voittivat 24 miljoonaa euroa – arvaa, saapuivatko he maanantaina töihin

EuroMillions-arvonnassa päävoiton voittanut joukko bussiyhtiön työntekijöitä ei saapunut viikonlopun jälkeen työpaikalle. 

Viime perjantai oli dublinilaisen bussifirman työntekijöille ilon päivä. Kahdestakymmenestäyhdestä bussikuskista ja yhdestä lipuntarkastajasta koostunut lottoporukka voitti EuroMillions-arvonnassa huikeat 23,8 miljoonaa euroa. Kun potti jaettiin pelaajien kesken, jokaiselle jäi käteen reilu miljoona euroa.

Maanantaiaamuna yksikään voitokas Dublinin alueella operoivan bussifirman työntekijöistä ei ilmestynyt töihin.

Toimitusjohtaja onnittelee voittajia

Voittajien kollegat ottivat uutisen ilolla vastaan. He olivat onnellisia erityisesti siitä, että voitto meni tavallisille työntekijöille. Irish Mirrorin haastattelussa muutama bussiyhtiön työntekijä pohti, etteivät he olisi itsekään samassa tilanteessa ilmestyneet työpaikalle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Työntekijöiden jääminen kotiin ei aiheuttanut firmalle suuria ongelmia. Bussiyhtiön toimitusjohtaja onkin huomautusten sijaan keskittynyt välittämään onnitteluja työntekijöilleen.

– Olen ilahtunut jokaisen voittajan ja heidän perheidensä puolesta. On hienoa nähdä, että niin suuri joukko työntekijöitä jakaa voiton, Ray Coyne kertoo.

Suuri voittopotti on herättänyt paljon keskustelua siitä, mihin voittajat aikovat miljoonansa sijoittaa. Miljonääriksi yhdessä yöllä tullut Brigid Dempsey paljastaa, ettei aio voitosta huolimatta lopettaa työntekoa kokonaan.

– Ensin ostetaan talo ja auto, sitten käydään muutamalla lomalla. Miljoona menee äkkiä, Dempsey kertoo.

Eräs toinen voittajista kertoo laittavansa rahat pankkiin ja antavansa ne lapsilleen sitten, kun he ovat kasvaneet tarpeeksi isoiksi. 

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.