Mainos

Putkimies voitti lotossa 16 miljoonaa euroa – palasi saman tien töihin

Ahkera työntekijä palasi töihin vain kaksi päivää sen jälkeen, kun hän sai tietää voittaneensa lotossa 14 miljoonaa puntaa eli yli 16 miljoonaa euroa.

Suuren lottovoiton osuessa kohdalle moni meistä irtisanoutuisi työpaikastaan saman tien. Osa ihmisistä rakastaa puolestaan työtään niin paljon, että edes miljoonavoitto ei saisi heitä luopumaan työpaikastaan. Yksi tällainen henkilö on yleismiehenä työskentelevä 52-vuotias John Doherty. Mies aikoo kertomansa mukaan jatkaa työpaikassaan samaan tapaan kuin ennen miljoonavoittoakin. Mies aikoo suunnata myös takaisin koulunpenkille.

Työnteko auttaa pitämään jalat maassa

Lottokupongin tarkistanut vaimo Alison kertoo kiljuneensa ja vapisseensa kuin lehti saatuaan selville, että heidän kuponkinsa kaikki numerot täsmäsivät arvottujen numeroiden kanssa. Vaikka pariskunta olikin voitostaan innoissaan, Doherty kertoo The Daily Recordin haastattelussa, että voitto ei vaikuta heidän normaaliin elämäänsä millään tavalla. Pariskunnalla ei myöskään ole suunnitteilla lomamatkaa tai muuta sijoituskohdetta rahoille.

Rannalla makoilun sijaan Gas Safe -yrityksessä työskentelevä mies aikoo jatkaa työssään entiseen tapaansa, eikä varhaiseläkkeelle jääminen selvästikään kuulu miehen tulevaisuudensuunnitelmiin.

– Olen kuka olen eikä mikään muuta minua. Minulla on ollut samoja asiakkaita 32 vuotta, enkä aio vain jättää heitä, mies kertoo.

Hän kertoo nähneensä paljon vaivaa bisneksen luomiseen, joten ei ole lainkaan järkevää, että hän jättäisi pitkäaikaisen työpaikkansa. Mies kertoo lisäksi nauttivansa työstään, jota hän tekee.

– Teen työtä siksi, että nautin siitä. Se pitää jalkani maassa ja olen edelleen se sama ihminen, joka olin ennen voittoa, Doherty kertoo.

Lottovoittoa odotellessa voit katsoa videolta säästövinkkejä. 

9:08

Lähteet: DailyRecord, Mirror

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.