Mainos

Burger King -ravintoloita avataan yllättäville paikoille – myös Helsingin ulkopuolelle

Hampurilaisketju Burger Kingin rantautuminen Suomeen edistyy hyvää vauhtia.

Restel Oy tiedotti toukokuussa tuovansa kansainvälisen hampurilaisketju Burger Kingin Suomeen. Ketjun ensimmäisen ravintolan on tarkoitus avautua vuoden vaihteessa Helsinkiin keskeiselle paikalle. Lippulaivaravintolan tarkkaa sijaintia Restelin ravintolatoimialan johtaja Leena Turunen ei kuitenkaan vielä paljasta.

– Kerromme syksyllä lisää. Meillä on paljon omia tiloja, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja, Turunen kertoo.

Ravintoloita bensa-asemien yhteyteen

Sen verran Turunen suostuu kuitenkin jo paljastamaan, että Burger King -ravintoloita ollaan avaamassa myös muualle Suomeen. Sen tarkempaa avaamisaikataulua ei ole vielä tiedossa, mutta suosittu hampurilaisketju leviää Turusen mukaan ainakin suurimpiin kaupunkeihin.

– Burger Kingejä tullaan avaamaan Restelin liikenneasemien eli Shell HelmiSimpukka-ketjun yhteyteen.

Shell HelmiSimpukalla on 58 asemaa ympäri Suomen. Niiden yhteydessä toimii tällä hetkellä muun muassa Restelin Rax Pizza Stop -ravintoloita.

Burger Kingin ketjujohtajaksi pikaruoka-alan ammattilainen

Burger Kingin Suomen ravintoloihin rekrytään parhaillaan ravintolapäälliköitä. Suomen ketjujohtaja on sen sijaan jo nimetty ja tehtävässä aloittaa 29.7.2013 alkaen Mikko Mollberg. Mollberg siirtyy pestiin Atrialta.

Mollberg on työskennellyt liikenneasemilta tutun Sibylla-pikaruokaketjun maajohtajana ja ollut muun muassa mukana tuomassa Wayne's Coffee -kahvilaketjua Suomeen. Restelin ravintolatoimialan johtaja Leena Turusen mukaan Mollberg tuntee alan kuin omat taskunsa ja on erittäin innoissaan uudesta pestistään.

Petra Kiiski/MTV3

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja