Brittinainen kertoo: Naiset vihaavat minua ulkonäköni vuoksi

Samantha Brick, 41, kertoi Daily Mailille kauneuden aiheuttamista ongelmista.

Voiko ihminen olla liian kaunis, ja voiko kauneudesta olla haittaa? Voi: kauneus nimittäin saa muut naiset kateellisiksi, televisiossa työskentelevä journalisti SamanthaBrick, 41, kertoo Daily Mailille.

Brickin mukaan kauneus on tuonut hänelle elämässä useita etuuksia, kuten ilmaisia juomia ja kukkia. Nainen myös kertoo, että hän on kauneuden vuoksi joutunut luopumaan monista asioista, vaikka onkin onnellisesti naimisissa.

– En ole mikään (huippumalli) ElleMacpherson. Olen pitkä, hoikka ja blondi, joten saan usein kuulla olevani hyvännäköinen nainen. Tiedän, miten onnekas olen. Mutta kauneudessa on huonotkin puolensa. Suurin niistä on se, että muut naiset vihaavat minua vain ulkonäköni vuoksi, Brick sanoo.

– En ole ylpeä enkä flirttaile, mutta vuosien varrella moni ystävä on hylännyt minut, koska he tunsivat olonsa uhatuiksi, kun olin samassa tilassa heidän kumppaniensa kanssa. Jos naisen kumppani uskalsi puhua minulle, huoneeseen laskeutui hyytävä ilmapiiri, Brick sanoo.


Naispomot sen sijaan eivät ole antaneet Brickille ylennystä. Brick myöntää flirttailleensa joskus miespuolisille pomoilleen, mutta naisten kanssa tilanne on toinen.

– Yhden ilmiömäisen hankalan naispomon kanssa onnistuin luomaan positiivisen, toimivan suhteen. Vuoden kuluttua hänen asenteensa minua kohtaan muuttui. Alamäki alkoi, kun hän lihoi, Brick kuvaa.

"En malta odottaa ryppyjä"

Brickin mukaan vanhemmat naiset voivat olla erityisen julmia kommenteissaan. Brickin aviomies on häntä kymmenen vuotta vanhempi, joten moni ystäväpiirin nainen on Brickiä iäkkäämpi.

– Mieheni on ranskalainen ja on ylpeä saadessaan kuulla muiden miesten kehuja minusta. Hän käskee minun nauraa muiden naisten ilkeille kommenteille.

41-vuotias Brick odottaa jo vanhenemista.

– Olen varmasti yksi hyvin harvoista naisista, joka toivottaa viidennen vuosikymmenen tuomat ikääntymisen merkit tervetulleiksi. En malta odottaa ryppyjä ja harmaantuvia hiuksia, jotka auttavat minua sulautumaan taustaan, Brick sanoo.

– Ehkä sitten naissisareni lakkaavat tuomitsemasta minua niin rankasti ulkonäköni perusteella ja hyväksyvät minut sellaisena kuin olen.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja