Brittilehti julkaisi artikkelin Kimi Räikkösen luksuskodista – perheen miljoonalukaalissa lasitkin ovat luodinkestäviä

Harvoin televisiossa! Minttu Räikkönen kertoo elämästään varikolla 10:04
Harvinainen haastattelu – Minttu Räikkönen kertoi elämästään varikolla

F1-tähti Kimi Räikkösen perheen kodista ei hulppeutta puutu. 

Brittiläinen tabloidilehti The Sun julkaisi keskiviikkona jutun suomalaisen F1-kuski Kimi Räikkösen ja hänen perheensä hulppeasta Sveitsin kodistaan. Artikkelissa kuvaillaan, kuinka perhe nautiskelee luksuselämästä. Jäämiehen omaisuuden kerrotaan olevan lähes 180 miljoonaa euroa. 

Räikkösten perheen asunto on lähes 24 miljoonan euron arvoinen. Artikkelissa verrataan, kuinka talo on kuin James Bond -elokuvien pahiksen koti luodinkestävine ikkunoineen. 

Sveitsin kodin lisäksi perheellä on kolme kotia Suomessa, sekä kiinteistöt Dubaissa sekä Thaimaassa. Suurimman osan ajastaan perhe viettää kuitenkin Zürichin kodissaan.

 Räikköset ostivat talon vuonna 2009 hieman yli 20 miljoonalla eurolla. Asunto sijaitsee pienessä Baarin kylässä ja talo on nimeltään suomeksi Villa Perhonen. 

–  Etsimme viisi vuotta tonttia, johon voisimme rakentaa kodin. Sitten löysimme Villa Butterflyn, joka oli valmis muutettavaksi, ja joka oli jo nimetty valmiiksi, Räikkönen on kertonut.

Kodissa on lähes 300 neliömetriä. Kodissa on kaksi uima-allasta, niin sisällä kuin ulkona. Rehevästä puutarhasta on näkymä Zug-järvelle, jonka taustalla siintää alpit. Kaiken kukkuraksi talossa on luodinkestävät lasit.

Talossa löytyy myös kuntosali, jossa urheilullinen pariskunta voi pitää itsestään hyvää huolta. Luonnollisesti kilpa-autoilijan kodissa löytyy myös massiivinen autotalli, jonne mahtuu peräti 10 autoa.

Räikkösen kerrotaan omistavan yli 300 tuhatta maksavan Rolls-Royce Wraith Black -auto sekä Ferrari Enzo. Moottoripyörät ovat kuitenkin se, joka kiinnittää huomion. Räikkösellä on kaksi räätälöityä moottoripyörää, jotka on nimetty hänen lempinimensä mukaisesti – Iceman I sekä Iceman II. Pyörät on suunnitellut saksalainen Walz Hardcore Cycles.

Lähde: The Sun



Lue myös:

    Uusimmat