Brittikatsojat raivostuivat: Talent-ohjelman voittaja olikin stuntti!

Britain’s Got Talent -ohjelman voitti tänä vuona lahjakas koira Matisse. Vai voittiko?

Kykyjenetsintäkilpailu, tosi-tv-ohjelma Britain’s Got Talent päätyi Britanniassa maanantaina skandaalinkäryisiin otsikkoihin. Ohjelman voitti tänä vuonna lahjakas koira Matisse.

Maanantaina kävi kuitenkin ilmi, että Matissen omistaja käytti finaaliesityksen haastavassa kohdassa jotain aivan muuuta koiraa kuin Matissea.

Matisse-koira ja hänen omistajansa Jules O’Dwyer voittivat ohjelman myötä 250 000 punnan eli noin 350 000 euron potin.

Maanantaina koirakouluttaja O’Dwyer kuitenkin myönsi ITV-kanavan haastattelussa, että finaaliesityksen nuorallakävely-osuudessa ei suinkaan nähty Matissea vaan hänen toinen koiransa Chase. O’Dwyer vaihtoi koiran, koska Matisse pelkää korkeita paikkoja.

Brittikatsojat ovat raivostuneet toisen stunttikoiran käytöstä. Matisseen ihastuneet britit ovat olleet pöyristyneitä siitä, että finaalissa nähtiinkin toinen koira. Petetyiksi itsensä tunteneet katsojat ovat vaatineen muun muassa kilpailun uusintaa.

Ohjelman edustaja on pahoillaan tapahtuneesta. Samalla muistutetaan, että O’Dwyerillä on useita koiria.

– Yleisö on semifinaalissa nähnyt sekä Matissen että Chasen. Finaalissa Chase suoritti nuoraosuuden. Jules on kuitenkin läpi kilpailun ollut esillä useiden eri koiriensa kanssa. Olemme pahoillamme, mikäli tätä ei tuotu tarpeeksi esiin finaalin aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja