Brittihovin hulvaton vahinko – viaton kuva kuningatar Elisabetista ja pääministeri Boris Johnsonista kääntyi hillittömäksi meemiksi: "Kiitos tästä"

0:45
Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa

Brittihovin julkaisema kuva on herättänyt runsaasti riemastusta sosiaalisessa mediassa.

Ison-Britannian kuninkaallisen perheen virallisella Instagram-tilillä jaettiin keskiviikkona 25. maaliskuuta kuva, jonka yhteydessä kerrottiin 93-vuotiaan kuningatar Elisabetin pitäneen viikoittaisen tapaamisensa pääministeri Boris Johnsonin kanssa puhelimen välityksellä maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia.

Kuvassa kuningatar Elisabet istuu puhelimessa Windsorin linnassa, johon hän pakeni miehensä prinssi Philipin, 98, kanssa koronaviruspandemiaa, kun taas Johnson istuu todennäköisesti pääministerin virallisessa asunnossa Downing Streetillä Lontoossa. Elisabet on pitänyt viikottaisia tapaamisia istuvan pääministerin kanssa koko 65 vuotta kestäneen valtakautensa ajan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvan oli mitä ilmeisimmin tarkoitus olla informatiivinen ja osoittaa erityistoimet, joita poikkeuksellisessa tilanteessa on täytynyt tehdä: välttää kontaktia muihin ihmisiin, jotta koronavirus ei pääsisi leviämään. 

Se kuitenkin on kääntynyt katsojiensa silmissä yhdeksi tämän hetken hulvattomimmista meemeistä.

– Kiitos tästä erittäin selkeästä meemistä, eräs kommentoija kiitteli Instagramissa. 

Useat sosiaalisen median käyttäjät ovat jakaneet kuvaa eteenpäin todeten sen olevan jo syntyessään mitä täydellisin meemi. Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kiertääkin kiivas keskustelu siitä, millä sanoilla tämä tahaton meemi tulisi täydentää. 

Tämän lisäksi useat ovat myös hämmästelleet kuvassa esiintyviä massiivia lankapuhelimia. 

– Vau, vieläkö tuollaisia puhelimia käytetään.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat toistaiseksi Windsorin linnassa paossa koronavirusepidemiaa, jonka riskiryhmään kuninkaallinen pari kuuluu korkean ikänsä vuoksi. Keskiviikkona 25. maaliskuuta uutisoitiin, että Elisabetin ja Philipin vanhimmalla pojalla, 71-vuotiaalla kruununprinssi Charlesilla on koronavirustartunta. Charles ja hänen vaimonsa, 72-vuotias herttuatar Camilla ovat tällä hetkellä kotonaan Skotlannissa eristyksessä. Charlesin kerrotaan olevan hyvävointinen ja Camilla puolestaan oli saanut koronavirustestistä negatiivisen tuloksen.

Charles ja Elisabet kohtasivat toisensa viimeksi 12. maaliskuuta. Kuniningatar Elisabetin on kerrottu voivan tällä hetkellä hyvin, eikä tietoa mahdollisesta koronavirustartunnasta ole toistaiseksi ollut hänen kohdallaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja