Brittihovi suree äkisti kuollutta Thomas Kingstonia – edusti hyvinvoivana vain muutamaa päivää ennen kuolemaansa

Brittihovi suree perheenjäsenen traagista kuolemaa.

Lady Gabriela Windsorin, 42, aviomies, rahoitusalalla työskennellyt Thomas Kingston kuoli äkillisesti 45-vuotiaana. Hänen kuolemastaan kerrottiin sunnuntaina 25. helmikuuta ja siitä uutisoitiin laajasti Brittilehdistössä. Myös Buckinghamin palatsi tiedotti asiasta.

Lady Gabriela on edesmenneen kuningatar Elisabetin serkun, Kentin prinssi Michaelin tytär.

Brittiseurapiireihin kuulunut pariskunta oli läheinen kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kanssa. Vielä hiljattain pariskunta edusti yhdessä Lontoon National Galleryssa järjestetyssä tilaisuudessa. Daily Mailin lähteet kertovat, että pariskunta vaikutti onnelliselta ja positiivisilta kuten aina. 

Lady Gabriel antoi lausunnon miehensä poismenosta, jossa kuvaili miestään poikkeukselliseksi ihmiseksi, joka valaisi kaikkien hänet tunteneiden elämää. Lausunnossa Thomasin traagista kuolemaa kuvailtiin suureksi järkytykseksi.

Viranomaisten mukaan kuolemaan ei liity rikosta ja esitutkinta on käynnissä. Brittimediat kertoivat pian kuoleman jälkeen, että kuningas Charles ja kuningatar Camilla ottivat osaa Thomasin poismenoon ja ilmoittivat koko kuningasperheen surevan rakkaan perheenjäsenen poismenoa.

Lue myös:

    Uusimmat