Britneyn sisko käännytettiin kriisikeskuksen ovelta

Siinä missä poptähti Britney Spears on vähitellen saamassa elämäänsä järjestykseen, hänen 16-vuotias pikkusiskonsa tuskailee raskauden kanssa. Juorusivusto PageSix,com väittää nuoren Jamie Lynnin jopa hakeutuneen perjantaina kriisiraskauskeskukseen. Esikoistaan odottava teinitähti ei kuitenkaan saanut apua, koska keskus oli kiinni.

- En tiedä, miksi Jamie Lynn Spears tuli tänne perjantaina. Keskus oli kiinni, keskuksen johtaja Jeanine Mote kommentoi.

Kirkon rahoittama keskus tarjoaa neuvontaa kaiken ikäisille tuleville äidille, jotka miettivät aborttia tai lapsen antamista adoptoitavaksi. Miksi 16-vuotias Spears halusi keskukseen, on mysteeri ainakin keskuksen johtajalle.

- Jamie Lynn ei ole mukana äiti ja minä ohjelmassamme tai osallistu vanhemmuuskursseillemme. En tiedä miksi hän tulisi. Hän ei ole ilmoittanut tulevansa tänne tai edes soittanut. Hän ei ole koskaan antanut lahjoitusta tai mitään sen tyyppistä, Mote totesi.

PageSix.com haastatteleman lähipiiriläisen mukaan Jamie Lynnia ahdistaa, koska hänen äitinsä keskittyy nyt niin paljon isosiskoon.

- Jamie Lynn haluaa, että hänen vanhempansa lakkaisivat paapomasta Britneytä. Tämä on stressaavaa Lynnelle ja Jamielle, koska he tietävät Britneyn olevan vaikeuksissa ja he haluavat Jamie Lynnin ymmärtävän sen, perhepiiristä juoruttiin.

Samaisen Spearsin sukulaisen mukaan Jamie Lynn kärsii pahasta raskauspahoinvoinnista ja murehtii lisäkiloja. Jamie Lynn on lihonut raskauden aikana lähes 10 kiloa, mikä ahdistaa Hollywood-urasta haaveilevaa 16-vuotiasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja