Britney Spearsin kohtelusta uusia kohahduttavia väitteitä – yllättävän tahon väitetään vieneen sanavallankin rippeet: "Kukaan ei tiennyt hänen titteliään"

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Britney Spears toivoo 13 vuoden holhouspiinansa päättyvän.

Uutuusdokumentti paljastaa väitteitä Britney Spearsin holhouksesta.

Uutuusdokumentti Controlling Britney Spears hätkähdyttää väitteillä siitä, millaista kohtelua poptähti on saanut holhouksenalaisina vuosina taustatiiminsä vaikuttajilta. 

Dokumentissa ääneen pääsevät tiiviisti Spearsin kanssa työskennelleet henkilöt. Dokumentissa väitetään, että Britney Spearsin isän palkkaama turvallisuusyritys olisi vakoillut tähden puhelutietoja sekä asentanut kuuntelulaitteita tämän makuuhuoneeseen. Tämän lisäksi syyniin pääsevät tähden varoista vastanneen yrityksen toimijat.

Holhoustaistelun myötä Spearsin isää Jamie Spearsia on syytetty tyttärensä uralla ja maineella rahastamisesta, sekä ihmisoikeuksia rikkovasta vakoilusta. Lisäksi on uskottu, että hän on ollut vastuussa kaikesta tyttärensä päätöksistä. Dokumentin mukaan vaikuttajia on kuitenkin ollut enemmän kuin vain Jamie. 

– En todella usko, että Jamie oli se, joka kontrolloi kaikkea. Uskon sen olleen Robin Greenhill, Spearsin puvustusvastaavana toiminut Tish Yates kertoo.

Greenhill toimi päällikkönä yrityksessä, joka oli vastuussa Spearsin varoista.

– Kun tapasin hänet, luulin hänen olevan Britneyn assistentti. Kukaan meistä ei tiennyt hänen oikeaa titteliään, Yates lisää.

Yatesin mukaan Greenhill oli läsnä esimerkiksi laulajan kiertueella, vaikkei tämä kuulunut kiertuehenkilökuntaan millään tavalla. Lisäksi hän kielsi muuta henkilökuntaa puhumasta Spearsille ilman lupaa. 

Dokumentissa nähdään myös arkistokuvaa palaverista, jossa Greenhill listaa Spearsin velvotteita tähdeltä kysymättä. Greenhill muun muassa mainitsee, että Spearsin tulee harjoitella syntymäpäivänään, eikä asiasta tarvitse kysyä lainkaan itse laulajalta. 

– Hän vaikutti jokaisessa pienessäkin asiassa. Jos Britney ehdotti lounaaksi sushia, Robin kielsi sen vedoten siihen, ettei tähdellä ole rahaa, Yates muistelee.

– Se eskaloitui siihen, ettei Britneyllä ollut enää sanavaltaa.

Controlling Britney Spears mtv-palvelussa ja C Moressa to 30.9. alkaen. Framing Britney Spears on katsottavissa nyt.

Lue myös:

    Uusimmat