Britney Spearsin hiljattain poistettu Instagram-tili palautui – outo yksityiskohta poptähden kuvassa kiinnitti heti seuraajien huomion

9:33
Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse.

Britney Spearsin Instagram-seuraajat ovat jälleen huolissaan poptähden hyvinvoinnista.

Poptähti Britney Spears kohautti hiljattain somekansaa poistamalla yli 34 miljoonan ihmisen seuraaman Instagram-tilinsä. Tilin yhtäkkinen katoaminen sai laulajan fanit aprikoimaan, oliko tilin poistuminen hyvä vai huono asia, ottaen huomioon Spearsin ympärillä vellovan holhoustaistelun.

Spears kertoi tuolloin Twitterissä, että aikoo pitää tauon sosiaalisesta mediasta juhlistaakseen tuoretta kihlaustaan kumppaninsa Sam Asgharin kanssa. E! News:in lähde vahvisti asian olevan totta.

Nyt poptähden Instagram-tili on jälleen palautettu kaiken kansan nähtäville. Spears postasi Instagramiin uuden kuvan itsestään kertoen, ettei voinut pysyä kauempaa poissa Instagramin ihmeellisestä maailmasta.

Samassa postauksessa laulaja hehkuttaa, ettei edelleenkään voi uskoa hänen kumppaninsa olevan nykyään hänen sulhasensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraajat ovat kuitenkin huomanneet Spearsin julkaisemassa kuvassa jotain outoa.

Uudessa postauksessaan Spears kertoo kuvan olevan hänen ja Asgharin viikonloppumatkalta kihlauksen juhlistamisen merkeissä. Kuvatekstissä Spears sanoo, että hänellä on kuvassa päässään klipseillä kiinnitettävät hiustenpidennykset.

Fanit huomasivat nopeasti, että Spears on julkaissut helmikuussa samanlaisen kuvan, jossa hänellä on sama paita ja sama koru kuin uudessa, väitetysti viikonloppureissulla otetussa kuvassa.

Myös poptähden hiukset ovat herättäneet ihmetystä. Muissa viime aikoina lisätyissä Instagram-kuvissa Spearsin hiukset ovat lyhyet ja punaisin raidoin värjätyt, mutta uudessa kuvassa raitoja ei kuitenkaan näy.

Helmikuussa julkaistu kuva. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Spearsin uuden kuvan alle on ilmestynyt lukuisia huolestuneita kommentteja.

– Mutta Britney, sinulla on nyt lyhyemmät punaiset hiukset, joten miten nämä voisivat olla sinun kihlajaismatkaltasi? Yksi kommentoija pohtii.

– Kuka ikinä hallinnoikaan Britneyn Instagramia juuri nyt… Britneyn hiukset olivat punaiset hänen mennessään kihloihin #FreeBritney, toinen kommentoi.

Laulaja on taistellut jo pitkään saadakseen isänsä James Spearsin yli 13 vuotta jatkuneen holhousvastuun kumoutumaan. MTV Uutiset kertoi hiljattain, että Spearsin isä on hakenut taloudellisen holhousvastuun lopettamista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja