Britney Spears vaihtoi radikaalisti hiusväriä – mikä muodonmuutos!

Pitkän tovin vaaleahiuksisena viihtynyt laulaja Britney Spears päätti vastikään kokeilla pitkästä aikaa, miten ruskea hiusväri sopii hänelle.


Britney Spears, 31, on vuosien saatossa kokeillut rohkeasti sekä tummia että vaaleita hiusvärejä – välillä onnistuneesti ja välillä hieman vähemmän onnistuneesti. Tällä kertaa Spearsin muodonmuutos blondista brunetiksi on onnistunut hämmästyttävän hyvin!

Britney säteilee tätä nykyä ruskeahiuksisena ja lämmin hiusväri pukee tähteä erityisen hyvin. Omaa tyyliään pitkään hakenut ja karikkoisia elämänvaiheita läpikäynyt tähti on nimittäin upea näky ruskeissa hiuksissaan.

Lapsitähdestä aikuiseksi artistiksi kasvanut Britney on viihtynyt vaaleaverikkönä pitkään. Ruskeassa hiusvärissäkin hän on aiemmin viihtynyt, mutta tähän mennessä hän on joka kerta palannut takaisin blondiksi.

Britneytä on arvosteltu usein hieman suttuisen ulkonäkönsä vuoksi, mutta tuoreiden kuvien perusteella vaikuttaa siltä, että laulaja on päättänyt panostaa tyyliinsä entisstään. Huolella värjätyt hyväkuntoiset hiukset, siisti meikki ja musta mekko antoivat tähdestä tyylikkään ja siistin kuvan.


AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja