Britney Spears julkaisi videon muuttuneesta vartalostaan – kertoo uudesta elämäntavasta

9:33
Katso yllä olevalta videolta, mitä Britney Spearsin tilanteesta tällä hetkellä tiedetään.

Popdiiva Britney Spears kertoo Instagram-videon yhteydessä, miksi hänen vartalonsa näyttää erilaiselta kuin ennen.

39-vuotias laulaja Britney Spearsjakaa Instagramissa ahkerasti tanssivideoita seuraajilleen. Uusimman videon yhteydessä hän kertoo vartalonsa muuttuneen edelliseen videoon verrattuna.

Videot ovat julkaistu muutaman päivän väliajalla, mutta Spears kertoo videoiden kuvaustilanteen välillä olleen kuitenkin kuukausia.

Alla Spearsin uusin tanssivideo.

– Viimeisin tanssivideo, jonka julkaisin oli tehty kuukausia sitten. Syy siihen, miksi vartaloni näyttää hieman erilaiselta tällä videolla on se, että, tähti keskeyttää kirjoituksen.

– En jatkanut jäätelödieettiä. Valitsin annoskoon tarkkailun, mikä on todella rankkaa. Vartaloni tuntuu nyt paremmalta, tähti kirjoittaa ja kertoo tanssisukistaan.

Alla Spearsin "kuukausia sitten" kuvattu video. 

Spears on ollut viimeaikoina entistä enemmän otsikoissa kohudokumentin myötä.

Helmikuussa New York Times julkaisi tuottamansa dokumenttielokuvan Framing Britney Spears, jossa käsitellään Spearsin elämää isänsä holhouksen alaisena ja sitä, kuinka tähän on päädytty. Dokumentti on aiheuttanut ilmestyessään runsaasti keskustelua ja kohinaa, kun kansainvälinen katse on kohdistunut Spearsiin, joka on saanut maailman sympatiat osakseen.

Framing Britney Spears -dokumentin näet mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja