Britannian prinssi Philip joutui sairaalaan

Britanniassa prinssi Philip on joutunut sairaalahoitoon. Buckinghamin palatsin mukaan kyse on varotoimesta.

Viime kuussa kerrottiin, että 96-vuotias prinssi Philip luopuu virallisista edustustehtävistä. Philip on kärsinyt jonkin verran terveyshuolista viime vuosina, mutta hänen terveydentilaansa on pidetty ikä huomioon ottaen hyvänä.

Prinssi vietiin sairaalaan eilen illalla. Buckinghamin palatsin mukaan kyse on varotoimesta. Brittihovin mukaan prinssillä on infektio, joka liittyy aiempaan terveysongelmaan.

BBC:n mukaan prinssi on ollut jalkeilla ja reippaalla mielellä. Brittihovin mukaan hän on kuitenkin pettynyt, ettei pääse osallistumaan suunnitellusti uuden parlamentin avajaisiin eikä Royal Ascotin laukkakilpailuihin tällä viikolla.

Viime kuussa kerrottiin, että 96-vuotias Philip luopuu virallisista edustustehtävistä syksyllä. Philip on kärsinyt jonkin verran terveyshuolista viime vuosina, mutta hänen terveydentilaansa on pidetty ikä huomioon ottaen hyvänä.

Prinssi Philipin ja kuningatar Elisabetin, 91, on määrä juhlia marraskuussa 70. hääpäiväänsä.

Huhtikuussa Britannian kuningatar ja prinssi ilahduttivat lontoolaiseläintarhassa asuvaa aasiannorsulaumaa syöttämällä yhdelle elefanteista banaaneja.

Katso video kuningatarparin vierailusta eläintarhassa alla!

Kuningatar Elisabeth ja prinssi Philip syöttivät banaaneja Donna-norsulle 0:53

Artikkelia täydennetty 21.6.2017 kello 13.34.

Lue myös:

    Uusimmat